HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Haziran 2019 Pazartesi Saat: 11:28

200 SİGORTACI ORDU’DAYDI

Ordu Sigorta Acenteleri Derneği (ORSAD ) Organizasyonluğunda Türkiye Sigortacılık İstişare Toplantısı 21-22-23 Haziran tarihlerinde Ordu ilinde gerçekleşti.
200 SİGORTACI ORDU’DAYDI

Ordu Sigorta Acenteleri Derneği (ORSAD ) Organizasyonluğunda Türkiye Sigortacılık İstişare Toplantısı 21-22-23 Haziran tarihlerinde Ordu ilinde gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıya, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Murat Büyükçelebi, Ordu Vali Yardımcısı Bayram Gale, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Nevzat Yavuz, Quıck Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve Homer Auto Service Genel Müdürü Haluk Yeşilbayrak, Findeks yetkilileri, Medical Park yetkilileri ve çok sayıda sigorta acentesi katıldı.

Türkiye Sigortacılık İstişare Toplantısında konuşan, Ordu Vali Yardımcısı Bayram Gale; “Modern hayatın en önemli şeylerinden birisi sigortacılıktır. Bugün dünyada bankacılık ne kadar önemliyse, bankacılık sektöründen çok daha önemli bir sektörde sigortacılıktır. Eğer sigortacılık olmazsa tarım yapılamaz, madencilik yapılamaz, sanayi yapılamaz. Bu gördüğümüz bütün ekonomik faaliyetlerin arkasında sigorta var. Ancak bunu topluma iyi anlatmanız lazım. Toplum sigortayı bir angarya olarak görüyor. Dolayısıyla bizim artık sigortayı hakikaten herkesin ihtiyacını hissederek yapılması gereken bir şey olarak, tanıtımını yapmamız gerekmektedir. Sigorta sektörü bu ülkenin en önemli diğer sektörlerinden bir tanesidir, öyle de olması gerekmektedir. Türkiye 2071’de, 2100’de dünyanın en önemli ülkelerinden bir tanesi olacaksa sigorta sektörü de buna çok önemli katkılarda bulunacaktır. Sigortacılık modern dünyanın en önemli, en iyi buluşlarından birisidir. Bunun iyi çalışması hem ülkemizin, hem toplumumuzun, hem de hepimiz için iyi bir şey olduğunu biliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu Başkanı Murat Büyükçelebi; “Biz illerde istişare toplantıları yaparak, birçok meslektaşımızı yaptığımız faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Bu istişareler sonucunda olabildiğince bize menfaat getirebilecek, bizim sorunlarımızı çözebilecek imkanlar yaratmaya çalışıyoruz. Toplantımızın içerisinde sponsorlarımızın gerçekleştireceği bir takım sunumlar göreceğiz. Umarım hepimiz için başarılı bir toplantı olur. Buradan aldığımız bilgilerle işimize katkı sağlayabileceğimiz bir imkan daha yaratırız. Katılımlarınızdan dolayı herkese çok teşekkür ederim“ dedi.

İstişare toplantısı hakkında bilgi veren ORSAD Başkanı Nevzat Yavuz ; “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde Türkiye’nin 7 bölgesinden davetimize iştirak eden Sektör Paydaşlarımıza ve Tüm Meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca toplantımıza destek veren, Quıck Sigorta A.Ş’ne  TÜSAF Başkanımız Sayın Murat Büyükçelebiye, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Servet Şahin’e,  Homer Auto Service Genel Müdürlüğüne ve Ordu Medical Park Hastanesine teşekkür ederek temennilerde bulundu.

ORSAD Başkanı Yavuz; “Sigortacılık sektörü, kişilerin ve firmaların karşılaştığı çeşitli risklere karşı güvence sağlayan, tasarrufu artıran geleceğini finansal olarak teminat altına alan ve uzun vadeli yatırımlara kaynak sağlayan yönleriyle tüm ülkeler için önem arz eden bir sektördür. Gelişmiş bir sigorta sektörü, gelişmiş bir ülke olmanın ilk şartlarından biridir. Bizlerde bu ve buna benzer toplantılarla sigortacılık sektörünü geliştirmek, sektörün yaşadığı sorunları masaya yatırmak suretiyle bir araya gelmekteyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz zamanımızı, sigortacılık sektörünün karşılaştığı olumsuzluklara karşıda aynı birlik beraberliği göstererek bertaraf edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Daha sonra, Findeks yetkilisi Ebru Ceyhun, Medical Park Ordu Hastahanesi genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney ve Homer Auto Service Genel Müdürü Haluk Yeşilbayrak alanları hakkında sunum gerçekleştirirken, Quıck Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Program sigorta sektörü hakkında yapılan karşılıklı istişarelerin ardından son buldu.

Anahtar Kelimeler : 200, SİGORTACI, ORDU’DAYDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız