HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2019 Çarşamba Saat: 09:31

FAKÜLTELERDE MEZUNİYET SEVİNCİ

ODÜ Eğitim ve Güzel Sanatlar Fakültelerinin 2018-2019 eğitim öğretim dönemi mezuniyet törenleri gerçekleştirildi. BESYO Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Eğitim Fakültesi Dekan
FAKÜLTELERDE MEZUNİYET SEVİNCİ

ODÜ Eğitim ve Güzel Sanatlar Fakültelerinin 2018-2019 eğitim öğretim dönemi mezuniyet törenleri gerçekleştirildi. BESYO Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sadık Kılıç, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zekai Tarakçı, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan Eğitim Fakültesi birincileri Kader Çiçek “Elde ettiğim başarıyı ve bu başarıyı paylaşmanın verdiği mutluluk ve heyecanın dışında tarifsiz dört yılın sonunda birlikteliğimizin sonuna gelmiş olmanın da hüznü içerisindeyim. Hayatım boyunca maddi ve manevi desteğini benden esirgemeyen hayattaki en büyük şansım olan aileme, büyük bir sabırla bıkmadan bizlerle bilgi ve birikimlerini paylaşıp ve bizleri aydınlatan ve bana büyük emekler veren saygıdeğer hocalarıma, huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” dedi.

Eğitim Fakültesinin birinci olan diğer öğrenci Havva Özer ise, “Ben bugün bilginin ışığında, kalemlerinin gücüyle beni ilmek ilmek dokuyan değerli hocalarımdan bayrağı alıyorum. O bayrağa attıkları yegâne imzayla gelecek nesli de ilmek ilmek dokumaya gidiyorum. Çıktığım yolda elbette ki bu birinciliğin tek sahibi ben değilim. Başta her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, her daim yanımda olan ve tarif edilemeyecek mutluluk ve güven duyduğum aileme; saygıdeğer hocalarıma ve Ordu Üniversitesi ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Güzel Sanatlar Fakültesi birincisi İrem İpek, “Küçüklerimiz, büyüklerimiz, öğrenci ve öğretim elemanı olarak hepiniz bugün burada bize destek olmaya geldiniz. Bizlerse yıllar içinde iyisiyle kötüsüyle bazen uykusuz, bazen binlerce sayfa arasında kaybolarak, acele ederek ya da son dakikalara kadar bırakarak derslerimizi tamamladık. En önemlisi araştırmacı kişiliklerimizi geliştirdik. Bu gün burada olan ve mezuniyetle eğitimini taçlandıran arkadaşlarıma hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sadık Kılıç, “ Bu güzel günde sizlerle bir arada bulunmaktan gurur duyuyorum. Dört yıllık eğitimleri boyunca başarı ile mezun olan öğrencilerimizi ülkemizin tüm sathına yayılarak milletimize, vatanımıza ve tüm insanlığa hizmet verme üzere bugün uğurlayacağız. Bu vesile ile kendilerine sağlık, huzur, başarı ve insanlığa olan borçlarını eda etmeleri dileklerimi iletiyorum. Öğretmenlik kutsal bir meslektir, mezun olan bu gençlerimiz yarının nesillerini yetiştirecektir.  Bu günün sevgili anne babalar için, öğrencilerimiz için tüm güzelliklerin bir başlangıcı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zekai Tarakçı, “İlk mezunlarını 2016-2017 eğitim döneminde vermiş bulunan Güzel Sanatlar Fakültesinin bu yıl üçüncü mezunlarını Sinema Televizyon, Heykel Ve Grafik bölümlerinden verecek olmanın gururunu yaşamaktayız. Fakültemiz kurulduğu günden bu yana hızlı bir şekilde büyüyen Ordu Üniversitesinin kültür ve sanat alanında dışarıya açılan bir penceresi olmuştur. Sinema Televizyon bölümünden 64, Heykel bölümünden 4, Grafik Tasarım bölümünden 37 öğrencimiz mezun olmuş durumdadır. Öğrencilerimiz almış oldukları eğitim ve becerilerin ışığında meydana getirdiği çalışmaları ile ilimiz ve ülkemizin ulusal ve uluslararası alanda tanınmasına katkı sağlayacaklardır. Bu düşüncelerle ailelerimizi, öğretim elemanlarımızı ve en öğrencilerimizi en içten dileklerimle tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan  “Bundan dört yıl önce girmiş oldukları zor bir sınav sonrası fakültelerine yerleşen çocuklarını bizlere emanet eden ve bu mutlu günde onlarla birlikte olan anne babalara evlatlarının mezuniyet sonrası iş hayatlarının başarılı olmasını temenni ediyorum. Sevgili öğrencilerimizin kazandığı tecrübelerin, teorik ve pratik bilgilerin bundan sonraki hayatlarında kendi öğrencileri için hayırlı bilgiler olarak, ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirecek şekilde kullanmalarını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin üzerinde emeği olan tüm akademisyenlerimizi ve çalışma arkadaşlarımız tebrik ediyor; öğrencilerimizin bundan sonraki süreçte Üniversitemiz Mezun Bilgi Sistemi’ne kayıt olarak gerek arkadaşları ile gerek Ordu Üniversitesi ile olan ilişkilerini devam ettirmeleri dileklerimle, öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından fakültelerinden derece ile mezun olan öğrencilere plaketleri takdim edildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Noyan Eğitim Fakültesi birincileri Kader Çiçek ve Havva Özer ile Güzel Sanatlar Fakültesi birincisi İrem İpek’e; Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sadık Kılıç Emine Naz’, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zekai Tarakçı fakülte ikinci ve üçüncüsü Ezgi Elbiçer ve Elif Seyidoğlu’na, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş Eğitim Fakültesi üçüncüsü Emine Alaycı’ya plaketlerini takdim etti. Tören, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ve mezuniyet keplerinin atılmasının ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler : FAKÜLTELERDE, MEZUNİYET, SEVİNCİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız