HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Temmuz 2019 Salı Saat: 07:41

ENGELLİLER ÇÖZÜM İSTİYOR

Ordu Engelliler Platformu ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu Ordu İl Meclisi üyeleri bugünlerde dertli. Sebebi ise Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu’nun bazı bölgelerine engellilerin akülü araçlarını şarj etmesi için ko
ENGELLİLER ÇÖZÜM İSTİYOR

Ordu Engelliler Platformu ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu Ordu İl Meclisi üyeleri bugünlerde dertli. Sebebi ise Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu’nun bazı bölgelerine engellilerin akülü araçlarını şarj etmesi için koyduğu şarj istasyonları.

 Ordu Engelliler Platformu ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu Ordu İl Meclis başkan ve üyeleri akülü araç sahibi engellilerin şikayetleri üzerine Altınordu’da bulunan akü şarj istasyonlarını bir bir kontrol etti. Ordu İl Meclis Başkanı Ümit İşbakan, engelliler Serpil Bayazıt, Cemile Gündüz, Timur Kınataş ve engelli babası Metin Aksoy’un katıldığı kontroller sonrası hiçbir akü şarj istasyonunun çalışmadığı iddia edildi.

Akü Şarj İstasyonlarının aktif hale getirilmesini isteyen Ordu Engelliler Platformu ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu Ordu İl Meclis başkanı Ümit İşbakan; “Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin sahilde yaptırdığı engelli aracı şarj istasyonlarının tümünü kontrol ettik. Maalesef hiç biri çalışmıyor. Yetkililerden uzun zamandır bu konu hakkında ne bir açıklama nede bir çözüm eylemi göremedik. Belediyenin bizlere engel olmamasını, bu konuya çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler : ENGELLİLER, ÇÖZÜM, İSTİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız