HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Temmuz 2019 Çarşamba Saat: 07:58

“KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi alternatif bulvar ve caddelerle trafik sorununa kalıcı çözümler üretiyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni bir güzergâhı daha hizmete sunuyoruz. Bölge
“KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi alternatif bulvar ve caddelerle trafik sorununa kalıcı çözümler üretiyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Cumhuriyet Mahallesi’nde yeni bir güzergâhı daha hizmete sunuyoruz. Bölgedeki trafik yükünü azaltacak olan Ziya Gökalp Caddesi’nde sıcak asfalt ve altyapı çalışmaları sürüyor” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi şehrin birçok noktasında altyapı çalışmalarını sürdürürken, alternatif cadde ve bulvarlarla da trafik sorununa neşter vuruyor. Altınordu Cumhuriyet Mahallesi Kazım Türkmen Caddesi’nde oluşan trafik yükünü azaltmak için çalışma başlatan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Ziya Gökalp Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı. 

“ZİYA GÖKALP CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Sorunların çözümü noktasında planlı ve programlı bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlimiz ilçeleriyle birlikte her geçen gün büyüyor. Artan nüfus yoğunluğuna bağlı olarak, şehirleşme oranına ayak uydurmak için planlı ve programlı bir şekilde çözümler üretiyoruz. Altınordu ilçemize bağlı Cumhuriyet Mahallesi de, her geçen gün büyüyen mahallelerimizden biri. Mahalledeki trafik yoğunluğuna çözüm üretmek için Ziya Gökalp Caddesi’nde sıcak asfalt ve altyapı çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

“BÖLGENİN TRAFİK YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK”

Ziya Gökalp Caddesi’yle birlikte bölgede oluşan trafik yükünün azalacağını dile getiren Başkan Güler, “Dörtyol Kavşağı’ndan başlayıp, Turnasuyu’ndan Karadeniz Sahil Yolu’na bağlanan Kazım Türkmen Caddesi’nde trafik yoğunluğu oluşmaya başlamıştı. 2018 yılında, trafik yükünü en aza indirmek için Kazım Türkmen Caddesi’ne alternatif olabilecek Ziya Gökalp Caddesi’nde başlatılan çalışmalar sonrası 1 km’lik kısım sıcak asfaltla buluşmuştu. Kalan 1,5 km’lik kısmın 600 metresini sıcak asfalta kavuşturduk. Şimdi ise kalan kısımda altyapı çalışmaları yapıyoruz. Ziya Gökalp Caddesi, Dörtyol Mevkii’nden Cumhuriyet Mahallesi’ne girdikten hemen sonra Kazım Türkmen Caddesi’nin üst tarafından Altınordu-Gülyalı sınırında son bulacak ve bölgenin trafik yükünü hafifletecek” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : “KALICI, ÇÖZÜMLER, ÜRETİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız