HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Temmuz 2019 Cumartesi Saat: 08:19

YAŞLI REFAHI BÖLGESEL SEMİNERİ YAPILDI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce İlki Ordu’da yapılan Yaşlı Refahı Bölgesel Semineri, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
YAŞLI REFAHI BÖLGESEL SEMİNERİ YAPILDI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünce İlki Ordu’da yapılan Yaşlı Refahı Bölgesel Semineri, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı 180 günlük icraat programı kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Yaşlı Refahı Bölgesel Seminerinin İlki 10 ilin katılımıyla Ordu da gerçekleştirildi.

Seminerde Yaşlıların Yaşam Kalitesinin Geliştirilmesi ve Yaşlı Refahının sağlanması konularında Bölgesel düzeyde bilinç ve farkındalığın artırılması, yaşlanma ile ortaya çıkan fizyolojik değişimlerin etkilerinin en aza indirilmesi ve yaşlıların bağımsız günlük yaşam aktivitelerinin geliştirilebilmesi konularının kapsamlı bir biçimde ele alınarak Yerel düzeyde farkındalık ve personel motivasyonunu geliştirmesi hedeflenen seminer kapsamında, farklı uygulamalar ile güncel gelişmeler hakkında görüş ve önerilerin alındı. Söz konusu seminerler sırasıyla Trabzon, Van, Hatay, Mersin, Kocaeli, Konya, İstanbul ve Antalya illeri ile devam edecek.

Seminerde, EYH Genel Müdür Yardımcısı Avni ÖZKAYA Yaşlılık, Yaşam Kalitesi ve Yaşlı Hakları, AÇSH Uzm. Yard. Onur AYTAR Yaşlı Refahı, Yoksulluk ve Sosyal Yardım Hizmetleri, AÇSH Uzmanı Betül TAMKOÇ Gündüz Hizmet Modelleri, Aile ve Toplum Hiz. Gen. Müdürlüğü Daire Başkanı Yasemin ESEN Yaşlılıkta Ailenin Rolü, Fizyoterapist Emel PEKÇETİN Kırılgan Yaşlıda Düşme Korkusu, Fiziksel Egzersiz, Psikiyatri Uzmanı Emel UYSAL Yaşlı Ruh Sağlığı, Dr. Ahmet Emre DEMİRBAŞ Kurumsal Bakımda Sağlık Hizmetleri konularında sunum yapıldı.

Seminere AK Parti Ordu Milletvekili Şenel YEDİYILDIZ, Ordu Vali Yardımcısı Ahmet ARIK, Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin SEMİZ, Kabataş Belediye Başkanı Yakup YILMAZ, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Orhan KOÇ, Genel Müdür Yardımcıları Avni ÖZKAYA, Önal İNALTEKİN, Bakanlık Daire Başkanları Coşkun GÜRBOĞA, Ömer Faruk BİLGİN, Yasemin ESEN, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender YANIK, daire müdürleri ve katılımcılar katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : YAŞLI, REFAHI, BÖLGESEL, SEMİNERİ, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız