HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ağustos 2019 Perşembe Saat: 08:19

Selzedelere Kızılay Desteği

Samsun ve Ordu’da aşırı yağışlar sonucu meydana gelen su baskınları sonrası bölgeye ulaşan Türk Kızılay afet uzmanları, selzede vatandaşlara yardım malzemesi ulaştırdı.    İhtiyacın olduğu her anda vatandaşların yanında yer a
Selzedelere Kızılay Desteği

Samsun ve Ordu’da aşırı yağışlar sonucu meydana gelen su baskınları sonrası bölgeye ulaşan Türk Kızılay afet uzmanları, selzede vatandaşlara yardım malzemesi ulaştırdı. 
 
İhtiyacın olduğu her anda vatandaşların yanında yer alan Kızılay, afet desteği ve sosyal destek çalışmalarını da sürdürüyor. Meteorolojinin Doğu Karadeniz bölgesine yönelik şiddetli yağış uyarısının ardından yaşanan aşırı yağışlar sonrası Samsun ve Ordu’da su baskınları meydana geldi. Samsun ve Ordu’da etkili olan yağışlar sonrası giriş ve bodrum katlarındaki evleri su basarken, fındık bahçelerinde çalışan mevsimlik işçiler de olumsuz etkilendi.
 
İhtiyaçlar Karşılandı
 
Su baskınları haberini alan ve hızla bölgeye ulaşan Kızılay ekipleri, okul ve spor salonlarına yerleştirilen işçiler ile evleri zarar gören vatandaşların acil beslenme ihtiyaçlarını karşılayarak yatak, battaniye ve hijyen seti desteğinde bulundu. Türk Kızılay Afet Operasyon Merkezi koordinasyonunda çalışma yürüten Erzurum Bölge Afet Yönetimi Merkezi, Trabzon Yerel Afet Yönetim Merkezi, Samsun, Ordu, Çarşamba şubeleri ile Terme temsilciliğinden afet uzmanları, ihtiyaç kalmayana kadar da vatandaşlara desteğini sürdürecek.

Anahtar Kelimeler : Selzedelere, Kızılay, Desteği

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız