HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Temmuz 2016 Çarşamba Saat: 11:47

ORDU TARİHİ BİR GÜN DAHA YAŞADI

Ordu-Giresun Havalimanı tarihi günlerden birini yaşadı. Arap turistleri taşıyan uçak dün Ordu Giresun Havalimanı’na indi.
ORDU TARİHİ BİR GÜN DAHA YAŞADI

Ordu-Giresun Havalimanı tarihi günlerden birini yaşadı. Arap turistleri taşıyan uçak dün Ordu Giresun Havalimanı’na indi.

Hizmete girdikten sonra  umre ve hac için toplam sekiz yurt dışı uçuşu gerçekleşen Ordu-Giresun Havalimanı’na  Suudi Arabistan’ın Riyad Şehrinden kalkan çarter uçağı dün saat 16.30 sularında alana indi.

Uçakta 12’si seyahat acentesi yetkilisi toplam 160 turist yer aldı. Ordu Valiliği  Arap turistler için havalimanında resmi karşılama töreni düzenlendi. Törende Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu başta olmak üzere bazı protokol ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri de yer aldı.

İlgili seferler sayesinde Orta Doğu’dan gelecek turist grupları, Türkiye’nin önemli sahil şehirlerinin yer aldığı bölgeye direkt uçuş gerçekleştirebilecek. Riyad’a gidiş, geliş toplam altı uçuş olarak planlanan direkt seferler, dünden itibaren haftanın her Salı günü düzenlenecek olup, 23 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek.

Öte yandan söz konusu direkt seferleri düzenlemekteki öncelikli amacın, yer aldığı bölgenin gözde şehirlerinden olan Ordu ve Giresun’a yurtiçi ve yurtdışından gelen turist potansiyelini artırarak, ülke turizmine katkı sağlamak. Böylece bölgenin ağırlıklı fındık üretimine bağımlı ekonomisine alternatif oluşturarak, farklı iş alanlarının geliştirilmesi de ayrıca hedefleniyor. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, TARİHİ, BİR, GÜN, DAHA, YAŞADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız