HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Eylül 2019 Cuma Saat: 08:20

VALİ YAVUZ: KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLUN

İlçelerin sorunları, ihtiyaçları, yatırımları ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Ordu Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. “Yeni Atanan Kaymakamlarımıza Yapa
VALİ YAVUZ: KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLUN

İlçelerin sorunları, ihtiyaçları, yatırımları ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Ordu Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

“Yeni Atanan Kaymakamlarımıza Yapacakları Hizmetlerde Başarılar Diliyorum”

Cumhurbaşkanlığı Atama  Kararı ile Ordu’nun bazı ilçelerine atanan yeni Kaymakamları tebrik ederek, yapacakları hizmetlerde başarı dileğinde bulunan Vali Seddar Yavuz, yaptığı konuşmada, ”Değerli meslektaşlarım, mutat aylık Kaymakamlar toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Bugün, önceden belirlemiş olduğumuz gündem maddelerini hem sizlerle istişare etmek, görüşmek, hem de sizlerin ihtiyaç ve sorunlarını dinlemek üzere bir araya geldik.

Bu toplantı vesilesiyle ilimizin genelini ilgilendiren konularla ilgili de bir görüş alışverişinde bulunma fırsatımız olacak. Yeni eğitim-öğretim yılının ilimizde sorunsuz bir şekilde başlaması nedeniyle gayretli çalışmalarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Diğer taraftan yardıma muhtaç öğrencilerimizin, başta kıyafet ve diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için gereken hassasiyeti göstereceğinize de inancım  tamdır“ diye konuştu.
 
“Öğrencilerimizin Güvenliği İçin Her Türlü Tedbir Alınmıştır”

“ 2019-2020 eğitim-öğretim yılının huzur ve güven içinde geçmesini sağlamak amacıyla trafik kazalarının önlenmesi,  yaya güvenliğinin sağlanması, özellikle de eğitim çağındaki çocuklarımızın dışsal faktörlerden en az etkilenecek şekilde, okul çevresindeki güvenlik önleminin en üst seviyede alınması, okul servis araçlarının etkili bir şekilde denetlenmesi, kurallara, şartnamelere tamamıyla uyan bir yaklaşım içerisinde bu hizmeti yapmalarını sağlamaları noktasında siz meslektaşlarım tarafından gerekli takibin yapılması çok önemli” diyen  Vali Yavuz,

uyarıcı ve uyuşturucu maddelerin son dönemde gençliği tehdit ettiğini  belirterek, yapılan etkin mücadeleyle hem uyuşturucu kullanımıyla mücadelede, hem de ticaretinin önlenmesinde önemli  mesafeler kaydedildiğini, kenevir ekimi ve hasadının yapıldığı dönem olması vesilesiyle  de çalışmaların devam ettiğini, takibe alınarak piyasaya sürülmeden  netice alındığını da  ifade etti.


“Kimilerinin Kimi Olun, Kimsesizlerin Kimsesi Olmayı Unutmayın”

Kaymakamlardan, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında ev ziyaretlerine, halk günlerine, daha çok vatandaşla bir arada olmaya, insanları dinlemeye özen göstermelerini isteyen Vali Seddar Yavuz, “Valilik olarak yürütmüş olduğumuz 'Gönülden Gönüle' projesi kapsamında, toplumun dezavantajlı gruplarının özellikle ihtiyaç duyduğu şefkat, sevgi ve ilginin gösterilmesi ve sorunlarının çözülmesine yönelik proje kapsamında meslektaşlarımızın oldukça duyarlı davrandığını memnuniyetle görüyorum.

Aynı performansın devam etmesini  diliyorum. Çünkü, bu konuyu çok önemsiyorum. Lütfen kimsesizlerin kimi olmayı tercih edin, kimilerinin kimi olmak kadar bu dünyada kolay bir şey yok. Kimsesizlerin kimi olmayı önceleyin ki, bu insanların  duası size yetsin" şeklinde konuştu.

Konuşmasında mesleki tecrübelerini, karşılaştığı zorlukları, deneyimlerini mülki idare amirleriyle paylaşan Vali Seddar  Yavuz, Kaymakamlara meslek hayatlarında başarılı olabilmeleri noktasında bazı tavsiye ve önerilerde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, YAVUZ:, KİMSESİZLERİN, KİMSESİ, OLUN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız