HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2019 Salı Saat: 09:13

“PROJENİN YÜZDE 70’İ TAMAMLANDI”

Fatsa Meydan projesi yapım çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile yeniden başladı.  
“PROJENİN YÜZDE 70’İ TAMAMLANDI”

Fatsa Meydan projesi yapım çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile yeniden başladı.

 

Çalışmaların yüzde 70 seviyelerine getirildiğini söyleyen Başkan Güler, “Fatsa’ya yakışır güzel bir meydanı kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

“KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK”

 

Ordu’nun her ilçesine ayrı bir önem veren Başkan Güler, ilçelerde yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor. Bu kapsamda Fatsa Meydan projesinin kısa sürede bitirilmesi için talimat veren Başkan Güler, “Hedefimiz kısa sürede Fatsa Meydan projesini bitirip halkımızın hizmetine sunmaktır” dedi.

 

Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti “Fatsa Meydan Projesi kapsamında yer altına 81 araçlık 2 bin 500 m2’lik kapalı otopark yapılacak. 6 bin m2’lik alan ise meydan olacak. Karadeniz Sahil Yolu güzergâhı üzerindeki en önemli alanlardan biri olacak projede yeni dekoratif aydınlatma elemanları, yeni yağmursuyu hattı, ahşap oturma bankları, kumlanmış bazalt ve granit taştan sert zemin, kuru havuzdan ışıklı su oyun alanı, ağaç altı oturma birimleri ve zeminde ışık oyun alanları yer alıyor. Şu an projenin yüzde 70’lik kısmı bitmiş durumda. Hedefimiz bu projeyi en kısa sürede tamamlayıp milletimizin hizmetine sunmak” dedi.

 

“FATSA’YA GÜZEL BİR YAŞAM ALANI KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

 

Fatsa’nın sosyal ve modern bir yaşam alanına kavuşması için projeyi yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Güler, “Şu an mevcut durum itibariyle işin fore kazık, zemin iyileştirme iksa işleri, toprak işleri, betonarme, izolasyon işleri, mekanik tesisat, saha dolgu ve saha tesviye beton imalatlarının tamamı yapıldı. Ekiplerimiz tarafından sürdürülen çalışmalar tamamlandığında Fatsa’ya güzel bir yaşam alanı kazandırmış olacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Anahtar Kelimeler : “PROJENİN, YÜZDE, 70’İ, TAMAMLANDI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız