HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2019 Çarşamba Saat: 08:27

EKOLOJİ BİRLİĞİ’NDEN MİTİNG KARARI!

Türkiye’nin her tarafında toprağın altının ve üstünün talan edilmesinin durdurulması talebiyle Ankara’da 26 Eklim 2019 Cumartesi günü miting yapılacak. Ekoloji Birliği Yürütme Kurulu Eş Sözcüsü ve Ordu Çevre Derneği Yönetim Kur
EKOLOJİ BİRLİĞİ’NDEN MİTİNG KARARI!

Türkiye’nin her tarafında toprağın altının ve üstünün talan edilmesinin durdurulması talebiyle Ankara’da 26 Eklim 2019 Cumartesi günü miting yapılacak.

Ekoloji Birliği Yürütme Kurulu Eş Sözcüsü ve Ordu Çevre Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Coşkuın Özbucak miting hakkında şunları söyledi. “Ekoloji Birliği Yürütme Kurulu, Çanakkale’de yaptığı toplantıda tüm ülke çapındaki mücadeleye dikkatleri çekmek amacıyla, Ekoloji Birliği Meclis toplantılarındaki bileşenlerin de talebi doğrultusunda, Ankara’da emek ve demokrasi güçleri ile birlikte “Büyük Ekoloji Mitingi” yapma kararı aldık.”

 Emek ve demokrasi güçleriyle birlikte Yürütme Kurulu toplantısını Çanakkale’de yaptıklarını, Kirazlı’da çadırda kalıp köylerde yapılan etkinliklere de katıldıklarını belirten Özbucak, “Mitingi emek ve demokrasi güçleriyle birlikte yapacağız. Ankara’da sendika, oda temsilcileriyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ekoloji mücadelesi ile emek demokrasi mücadelesi iç içe girdi. Saldırlar aynı yerden geldiğine göre ortak tutum içinde olmak zorundayız.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : EKOLOJİ, BİRLİĞİ’NDEN, MİTİNG, KARARI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız