HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2019 Çarşamba Saat: 08:32

TÜRK MİLLETİ AYNI BİLİNÇLE VATANA SAHİP ÇIKMAKTADIR

Ordu Valisi Seddar Yavuz , Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlimizi Ziyaretinin 95. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi. “Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atat
TÜRK MİLLETİ AYNI BİLİNÇLE VATANA SAHİP ÇIKMAKTADIR

Ordu Valisi Seddar Yavuz , Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlimizi Ziyaretinin 95. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Yavuz mesajında şu ifadelere yer verdi. “Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1924 yılında Karadeniz kentlerine yönelik bir inceleme gezisi kapsamında 19 Eylül 1924 tarihinde ilimize teşrif etmiştir.

O tarihlerde yaşanan Erzurum depremi münasebetiyle gezi programını hızlandırarak, kısa bir süreliğine ilimizde ziyaret ve temaslarda bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ordu’dan ve Ordu ahalisinden çok etkilenmiş ve şu sözleri sarf etmiştir:
“Arkadaşlar!
Sizin gibi şuurlu bir millete malik olan bu devlet, bütün cihana karşı iftihar etmek hakkına maliktir.”

Azizi Atam; Kadirşinas Ordu halkı ve Yüce Türk Milleti, bugün de aynı şuur ve bilinçle vatanına, bayrağına sahip çıkmaktadır. Ordu ahalisi, 95 yıl önce olduğu gibi bugün de zat-ı alinize duyduğu saygı ve bağlılığı hala diri tutmaktadır.

Gaziler Günü’nü kutladığımız bugün de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 yılında Mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği gündür. Bu itibarla bu onurlu günde Ordulu hemşerilerimizi şereflendiren ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’yu ziyaretinin 95. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm ahirete irtihal eden tüm gazilerimizi, şehitlerimizi minnet ve şükran duygularımızla yad ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlık, afiyet ve esenlik diliyorum.” Dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız