HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2019 Çarşamba Saat: 08:37

CHP’DEN YEREL YÖNETİMLER EĞİTİMİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Teşkilatı, Meclis üyeleri ile meclis grubu bulunan ilçe başkanlarına yerel yönetim eğitimi verdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Ye
CHP’DEN YEREL YÖNETİMLER EĞİTİMİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Teşkilatı, Meclis üyeleri ile meclis grubu bulunan ilçe başkanlarına yerel yönetim eğitimi verdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Yerel de ve Ülkede iktidarın tek alternatifi yine Cumhuriyet Halk Partisidir.

İktidar olmayı hedefleyen ve bu yolda en büyük adımı 31 Mart’ta, Türkiye genelinde, ardından 23 Haziranda ikinci kez İstanbul’da atan Cumhuriyet Halk Partisi  Sosyal Belediyecilik uygulamalarına ağırlık verdiği eğitimlerde yurttaşların hakkını koruma konusu üzerinde de titizlikle durmaktadır.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu tarafından ilimizde 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen Belediye Meclis Üyelerimiz ile Belediye Meclis grubu bulunan İlçe Başkanlarımıza,  İl Başkanlığımızca tertiplenen salonda 10 saatlik Yerel Yönetim eğitimi verilmiştir” dedi.

Furtun, açıklamasının devamında ise; “Parti Okulu Eğitim Semineri Eğitim Sorumlusu koordinatörlüğü ve İl Koordinatörlüğümüzün başarılı çalışmalarıyla bitirilmiş olup, sertifika almaya hak kazanan Belediye Meclis Üyelerimiz ile grubu bulanan ilçe başkanlarımıza, Parti Okulu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığımızca  düzenlenen sertifikalar eğitim seminerinin bitiminde  İl Başkanı Yusuf Furtun, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Arif Bahadır Dursunoğlu ve İl Koordinatörümüz Derya Gürsoy tarafından takdim edilmiştir” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : CHP’DEN, YEREL, YÖNETİMLER, EĞİTİMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız