HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2019 Çarşamba Saat: 08:39

HALK EKMEK KURULACAK

Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu’da halk ekmek fabrikasının kurulacağını yeni kurulacak olan 1967 Orduspor’a da destek olacaklarını açıkladı. Dün meclis salonunda aylık basın toplantısını beraberinde ki
HALK EKMEK KURULACAK

Ordu Büyük Şehir Belediye başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu’da halk ekmek fabrikasının kurulacağını yeni kurulacak olan 1967 Orduspor’a da destek olacaklarını açıkladı.

Dün meclis salonunda aylık basın toplantısını beraberinde ki heyet ile yapan Başkan Güler özetle şu başlıklara değindi:

Ordululuk bilincini yerleştireceğiz, üreten bir kent olacağız tüketen değil. Ordu yaz şehri değildir 4 mevsim değerlendirilmelidir. Turizm atağına geçtik.

Başıboş köpeklerin sorun olduğunu gördük yeni barınaklarla sorunları çözüyoruz.

Ünye’nin de Fatsa’nın da çöp sorunun çözdük. Eski alanlara kesinlikle çöp dökülmeyecek ayrıştırma tesisleri devrede. Çambaşında yapılan otelin yanına futbol sahası da ekledik. Kamp yapacak takımlar için bir alternatif oluşturuyoruz.

30 Büyük şehir belediyesi toplantısında gördük ki bir çok belediyeden iyi ve önde durumdayız. Yeni yapılan stadyumun içine spor lisesi kuracağız.  Melet’e yaptırdığımız yeni köprü Ekim ayında bitecek. 136 metre köprü için 20 milyon lira harcanacak.

Kano ve yelken sporlarını geliştireceğiz kulüpler kuracağız. Kibele markasının patentini aldık bu marka ile çikolata üreteceğiz. 5 yılda bitirmeyi planladığımız asfalt ve yol yapım çalışmalarını 2 yılda bitireceğiz, Ordu arkası, Ünye arkası ve Fatsa arkası diye planlama yaptık. 1967 Orduspor’a gerekli desteği sağlayacağız. Delikanlıca mertçe mücadele ettireceğiz diğer kulüplerimize de yardımlarımız sürecek.

Halk ekmek fabrikasını kurmayı istiyoruz. Dereyoluna çok önem veriyoruz. Yakın bir zamanda dahili olan illerin vali ve belediye başkanları ile görüşerek daha katılımcı olmalarını isteyeceğiz. Her ilçeye sosyal tesis, kreş ve yaşlı bakım evi yapacağız. Suyun yüzde 56 sını kaybediyoruz. O yüzden şebeke yenileme çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Bu ana kadar 200 milyon lira borç ödedik. Parası yok diye dedikodu yapanlara duyurulur. Mıdı için yeni bir proje çalışmasına girdik.

Ordu sahaya çıktı, efsane geri döndü…

Öte yandan Güler, konuşmasının devamında; "Artık sahaya çıkıyoruz. Ordulular doğduğu yerde doyacak" dedi. (Haber Erol KARAER)

 

Anahtar Kelimeler : HALK, EKMEK, KURULACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız