HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Eylül 2019 Perşembe Saat: 10:27

“GAZİLERİMİZİ DE MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 19 Eylül Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize ziyaretinin 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin m
“GAZİLERİMİZİ DE MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 19 Eylül Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize ziyaretinin 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin mesajında; “Sakarya  Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından, 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı’ verilerek her yıl 19 Eylül, Gaziler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.  1924 yılı sonbaharında Karadeniz kentlerine yönelik bir inceleme gezisine çıkan Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk, Trabzon'dayken büyük Erzurum depremini haber almış ve bir an önce bölgeye gitmek istemiş. Ancak, önceden tasarlanmış ziyaretlerini iptal etmek istememiş. Geziyi hızlandırarak 19 Eylül günü Ordu'yu birkaç saatliğine ziyaret ederek Samsun üzerinden Erzurum'a geçmiştir.

 

Bu vesileyle Ordulu hemşerilerimizi şereflendiren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’yu ziyaretinin 95. yıldönümünü kutluyor, 19 Eylül Gaziler Günü olması münasebetiyle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız