HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Temmuz 2016 Pazartesi Saat: 09:04

2016 KPSS BİRİNCİLERİ ‘ORDU İHTİYAÇ AKADEMİ’DEN

21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde Türkiye Genelinde yapılan KPSS sınav sonuçlarına göre Ordu İl Birincileri İHTİYAÇ AKADEMİ den çıktı. Öğrencilerimizden KPSS P3 puan türünde 96.068 puan alarak Ordu 1.si olan Oğuzhan Eren aynı zamanda Tür
2016 KPSS BİRİNCİLERİ ‘ORDU İHTİYAÇ AKADEMİ’DEN

21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde Türkiye Genelinde yapılan KPSS sınav sonuçlarına göre Ordu İl Birincileri İHTİYAÇ AKADEMİ den çıktı. Öğrencilerimizden KPSS P3 puan türünde 96.068 puan alarak Ordu 1.si olan Oğuzhan Eren aynı zamanda Türkiye 47.si olarak büyük başarı elde etti.

 Ayrıca Murat Türkeli KPSS P10 puan türünde 95.046 puanla Ordu İl 1.si ve Türkiye 57.si olurken, KPSS P3 puan türünde 95.65 puanla Ordu İl 2.si ve Türkiye 66.sı olmuştur. Emre Duyan ise KPSS P3 Puan Türünde Ordu İl 3.sü ,Türkiye  176.sı oldu.

Sonuçların belli olmasından sonra bir açıklama yapan Ordu İhtiyaç Akademi Kurucu Müdürü Osman Belen, “Derece yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yıl boyu yaptığımızı planlı ve düzenli bir çalışmanın sonucunda güzel bir tabloyla karşılaştık.

Diğer arkadaşlarımızın sınav sonuçlarına baktığımızda başarı ortalaması oldukça yüksek. Bu da bizi mutlu etmekte ve çalışmalarımızın doğru yolda olduğunu göstermektedir. Bu başarılardan gurur duymaktayız. Ordu İhtiyaç Akademi olarak güzel bir kadromuz, güzel bir ortamımız var. Önceliğimiz bizleri tercih edip kurslarımıza devam eden gençlerimizi beklentilerine, hedeflerine ulaştırmak. Başardıkça mutlu oluyoruz. Öğretmeni, kursiyeri, personeli ile biz bir aileyiz” dedi.

Derece yapan Öğrencilerin başarılarıyla ilgili düşünceleri sorulduğunda;

         Ordu 1.si Oğuzhan Eren, “Öncelikle çok mutlu olduğumu belirterek, bu başarımda büyük emekleri olan başta Kurucu Müdürümüz Osman Belen’e, Emel Belen’e ve bütün Ordu İhtiyaç Akademi ailesine teşekkürü borç bilirim” dedi.

         Yine P10 puan Türünde Ordu 1.si Murat Türkeli ise: “Yıllarca Matematik Öğretmenliği yapan biri olarak öğrencilerime kendilerini tanımalarını ve kendilerine göre bir plan dahilinde disiplinli çalışmalarını önerdim. Geldiğim bu noktada ilave edeceğim büyük ve önemli unsur daha var: Siz ne kadar iyi olursanız olun yol göstericinizde iyi olup sizi tamamlamalı. Bana bu konuda destek olan ve kılavuzluk yapan Ordu İhtiyaç Ailesine çok teşekkür ederim” dedi. (Haber Merkezi)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız