HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ekim 2019 Salı Saat: 08:58

OTSO HİZMET BİNASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) hizmet binasının açılışı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası Müştere
OTSO HİZMET BİNASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) hizmet binasının açılışı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası Müşterek Toplantısı ve ‘Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni için Ordu’ya geldi.

Ordu’da gerçekleştirilen programlar için Ordu’ya gelen Hisarcıklıoğlu’nu, Ordu-Giresun Havalimanında OTSO Başkanı Servet Şahin, OTSO Meclis Başkanı Levent Yıldırım, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, İlçe Borsa ve Oda Başkanları ile bazı protokol üyeleri karşıladı.

  Sırasıyla Ordu Valisi Seddar Yavuz’u, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i, Borsa ve Oda Başkanlarını makamlarında ayrı ayrı ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, açılışta ise, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının Karadeniz’de örnek bir bina olduğuna dikkat çekerek; “Ordu, önemsediğimiz illerden bir tanesidir. Hizmet noktasında da mükemmele layık bir ildir. Onun için Ordu’ya yapılan ve yapılacak olan hizmetleri çok önemsiyoruz. Yeni hizmet binamız Ordululara hayırlı uğurlu olsun” dedi.

OTSO Başkanı Servet Şahin’de Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Ordu’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından kurdela kesimi ile OTSO yeni hizmet binası resmi açılışı gerçekleşmiş oldu. Program akşam saatlerinde ise ‘Ekonomiye Değer Katanlar’ Ödül Töreni devam etti.

Anahtar Kelimeler : OTSO, HİZMET, BİNASINA, GÖRKEMLİ, AÇILIŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız