HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ekim 2019 Cumartesi Saat: 08:29

“TMO İÇİNDE FERRORO İLE TEMAS MI VAR?”

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’dan fındıkla ilgili bomba gibi iddia. Karan, Giresun Ziraat Odası resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama oldukça yankı uyandırdı. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin içerisinde Ferrero ile d
“TMO İÇİNDE FERRORO İLE TEMAS MI VAR?”

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan’dan fındıkla ilgili bomba gibi iddia. Karan, Giresun Ziraat Odası resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama oldukça yankı uyandırdı.

Toprak Mahsulleri Ofisi’nin içerisinde Ferrero ile direk teması içerisinde olan yetkililerin bulunduğu yönünde iddialar olduğunu kaydeden Karan, fındık piyasasında dönen dolapları, açık yüreklilikle tek tek dile getirmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden beri fındık ve fındık üreticisinin en büyük savunucusu olan ve üreticinin menfaati noktasında lafını budaktan esirgemeyen Karan, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fındık alımında uyguladığı kota ile ilgili siyasilerin kılını dahi kıpırdatmamasına bir kez daha tepki gösterdi.

Karan, Giresun Ziraat Odası tek başına tekelci firma ile uğraşırken sesini çıkarmayıp, kıyıda köşede popülist politika yapanların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 17 lira fındık fiyatı açıklayınca su yüzüne çıkara fındık savunucu kesildiği ifade etti.

Karan, “Yaklaşık 5 yıldır fındık sektöründe tekelleşme olduğunu, bunun önüne geçilmesi gerektiğini sadece müdahil alımla bu işin olmayacağını defalarca söylememize rağmen, günü kurtarma peşinde olan siyasiler acaba bu açıklamalardan ne aldılar?

Biz tekelle mücadele ederken bir kere olsun bizimle istişare etmediler. Biz stok affı yapılıyor dedik, siyasilerden hiç ses gelmedi. Biz kota dedik siz sokakta dedikodu yaptınız. Biz tekel dedik siz bize ne dediniz.

Biz ülkeye kaçak fındık giriyor dedik siz biz karışmayız dediniz. Eğer gerçekten fındık üreticisinin yanındaysanız hodri meydan, TMO yetkililerinin bir kısmının Ferrero ile dirsek teması içerisinde olduğu iddia ediliyor. İktidar milletvekilleri olarak ne yapacaksınız? İddia edildiği gibi TMO içerisinde tekelci firma ile direk temasında olan varsa temizleyin de görelim” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “TMO, İÇİNDE, FERRORO, İLE, TEMAS, MI, VAR?”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız