HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ekim 2019 Salı Saat: 10:05

“YAPILAN ZAMLAR ZULÜMDÜR, SOYGUNDUR”

Saadet Partisi Ordu İl Teşkilatı Eylül ayı il divan toplantısı, parti binasında, gerçekleştirildi.          Toplantı GİK üyeleri Mehmet Karaman ve Dursun Ali Düzenli, İl Müfettişi Şerif Altundal, İl Ba
“YAPILAN ZAMLAR ZULÜMDÜR, SOYGUNDUR”

Saadet Partisi Ordu İl Teşkilatı Eylül ayı il divan toplantısı, parti binasında, gerçekleştirildi.

         Toplantı GİK üyeleri Mehmet Karaman ve Dursun Ali Düzenli, İl Müfettişi Şerif Altundal, İl Başkanı Av Erkan Temiz, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile icra edildi.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Av Erkan Temiz, fındık piyasasında yaşanan son gelişmelere dikkat çekerek, yabancı sermayenin fındık piyasasını tamamen ele geçirmek için hareket ettiğini, bahçeye girdiğini, fındık üreticisinin kendi toprağında asgari ücretli köleler haline getirildiğini ifade etti.

Önümüzdeki zamanda küresel şirketlerin yerli şirketleri satın alarak tam hâkimiyet kuracağını, adım adım bu planın uygulandığını vurgulayan Temiz; "Başta Tarım Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı olmak üzere, ticaret odaları, ticaret borsaları ve ziraat odaları birlikte hareket etmeleri ve bu emperyalist akına dur demelidir" dedi.

 Temiz, aksi halde üreticiden tüccarına ihracatçısına tüm kesimlerin kaybedeceğini iddia etti. Konuşmasında OBB'nin çalışmalarını da değerlendiren Temiz, gecen 7 aylık sürede vaat edilen hiç bir projenin başlatılmadığını mevcut yürütülen projelerin de durma noktasında olduğunu söyledi.

 OBB'nin batak durumda olduğunu, bütçe açıklarının yüksek olması sebebiyle yatırım ve hizmet yapılmadığını, israfın engellenmediğini, kaynakların yandaşlara aktarılmaya devam edildiğini söyleyen Temiz, "OBB'nin bütçe açıklarını kapatmak için israfın hesabını sormak yerine OBB hizmetlerine fahiş zamlar yapılarak, milletin sırtına yüklenmektedir, yapılan bu zamların hiç bir hukuki ve ahlaki dayanağı yoktur.

Bu zamlarla birlikte alınan ücretler, ücret olmaktan çıkmış, haraç haline dönüşmüştür. OBB'nin bu yaptığı zulümdür. Örneğin otopark ücretlerine %50'den %100'ü aşan zamlar yapılmıştır. Otoparklarda hangi maliyet artmıştır ki bu derece zam yapıyorsunuz. Bu yapılan zamlar zulümdür, soygundur" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : “YAPILAN, ZAMLAR, ZULÜMDÜR, SOYGUNDUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız