HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ekim 2019 Perşembe Saat: 09:52

ŞEHİT AİLELERİNE BEDAVA!

ÖZEL HABER
ŞEHİT AİLELERİNE BEDAVA!

Şehit aileleri kuru temizleme hizmetlerinden bundan böyle ücretsiz yararlanabilecek. Gazi aileleri ise bu hizmetten yüzde 50 indirimle faydalanabilecekler.

Ordu’da yaklaşık 40 yıldır kuru temizlemecilik yapan Ayhan Gündüz (50) başlattığı kampanya ile esnaf ve kamuoyunda takdir topladı. Süleyman Felek Caddesinde hizmet veren ve mesleğe 10 yaşından itibaren çıraklıkla başlayan Ayhan Gündüz, aynı zamanda baba mesleğini de yaşatmaya devam ediyor.

Gündüz, şehit ve gazi aileleri hakkında başlattığı kampanya hakkında gazetemize yaptığı açıklamada; “Ben yaklaşık 40 yıldır bu mesleği yapıyorum. Kendim ortaokul mezunuyum. Babamın yanında başladığım bu işi kendime meslek edindim. Ve bu mesleğimi de severek yapıyorum. Öyle olmasa zaten 40 yıldır bu sektörde olmazdım.

Kampanyamıza gelince uzun zamandır hayalini kurduğum ve düşündüğüm bir proje idi. Aldığım karar ile bundan böyle birinci derece şehit ailelerine ücretsiz hizmet vereceğiz. Gazi ve ailelerine de yüzde 50 indirim ile hizmet vereceğiz. Vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanabilmeleri için sadece şehit veya gazi kimliklerini göstermeleri yeterli olacaktır. Bu hizmetimizde her hangi bir süre veya zaman mefhumu yoktur. Önümüzde ki aylarda da başka sürprizlerimiz olacaktır”  dedi.

Gündüz’ün duyarlılığını takdirle karşılayan vatandaşlar ise bu duyarlılığın başka esnaflara da örnek olmasını istediler. (Haber: ŞAFAK DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : ŞEHİT, AİLELERİNE, BEDAVA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız