HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ekim 2019 Pazartesi Saat: 09:26

5 YILDIZLI OTEL ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’nun önemli turizm alanlarından biri olan ve Çambaşı Yaylası’nda yapımı devam eden 5 yıldızlı otelin çalışmalarını yerinde inceledi. ORBEL A.Ş ile Ordu Sanayici ve İ
5 YILDIZLI OTEL ÇEKİM MERKEZİ OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’nun önemli turizm alanlarından biri olan ve Çambaşı Yaylası’nda yapımı devam eden 5 yıldızlı otelin çalışmalarını yerinde inceledi.

ORBEL A.Ş ile Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) iş birliğinde başlatılan ve Çambaşı Yatırım A.Ş tarafından bir süre önce temelleri atılan 5 yıldızlı otelin çalışmaları aralıksız devam ediyor. İnşaat çalışmaları devam eden otelin kayak tesisiyle bütünleşerek Ordu turizminin çıtasını yükseltmesinin yanında bölge mimarisinin bu otel de yansıtılması hedefleniyor.

“KAYAK MERKEZİNİN EN ÖNEMLİ TESİSLERİNDEN BİRİ OLACAK”

Çambaşı Yaylası’nda yapımı devam eden otelin sadece Türkiye’de değil dünyada da çekim merkezi olacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’muza kazandırdığımız 5 yıldızlı otelin adım adım incelemesini yaptık. Bu yatırıma Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak ön ayak olduk. 80 oda 110 kapasiteli bu otelin en üstünde de güzel bir teras olacak. Otelin yapımı bittiğinde kayak merkezinin en önemli tesislerinden biri olacak. Kayak tesisi içerisine 12 adet şömineli bungalov ev yapacağız. Burada bulunan 180 dönüm alan için turizm bakanıyla da görüşmeler sağladık. Burası sadece Türkiye’de değil dünyada da tanınan bir çekim merkezi olacak” dedi.

Anahtar Kelimeler : 5, YILDIZLI, OTEL, ÇEKİM, MERKEZİ, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız