HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ekim 2019 Salı Saat: 08:30

EKİP 52’DEN EĞİTİM

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2019 yılı güz dönemi ileri düzey arama kurtarma eğitimini tamamladı. Arama- Kurtarma Ekibi (Ekip 52), ulusal alanda yaşamı tehdit eden bütün felaketlerde arama kurtarma operasyonla
EKİP 52’DEN EĞİTİM

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2019 yılı güz dönemi ileri düzey arama kurtarma eğitimini tamamladı.

Arama- Kurtarma Ekibi (Ekip 52), ulusal alanda yaşamı tehdit eden bütün felaketlerde arama kurtarma operasyonları yapmak üzere her yıl ilkbahar ve sonbaharda yenileme ve koordinasyon eğitimi gerçekleştiriyor.

 120 saatlik özel bir eğitim alan 12 kişilik ekip Ordu’da, bölgede ve ülkenin herhangi bir yerinde afet-acil durum ve doğal felaketlerde anında arama- kurtarma faaliyeti gerçekleştirebilmek için eğitimlerine devam ediyor.

HEM TEORİK HEM TATBİKİ EĞİTİM ALDILAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Arama- Kurtarma Ekibi; kurtarma bilgisi ve kurtarma ekibinin özelliklerinden kurtarmada kullanılan bağlar ve düğümlere, kuyularda, karanlık ve dumanlı ortamlardan enkazda arama kurtarmaya, sedye ile yaralı taşıma tekniklerinden yüksekten iniş ve yaralı kurtarma çalışmalarına, toprak kaymalarından trafik kazalarına müdahaleye kadar birçok alanda hem teorik hem de tatbiki olarak eğitimlerini tamamlayarak göreve hazır hale geldi.

EKİP GÖREVE HAZIR

İlimizde yer alan tarihi mekânlarda ve riskli bölgelerde zor koşullar altında eğitimlerini tamamlayan ekip, olası tüm arama kurtarma faaliyetlerinde aktif olarak yer alacak.

Anahtar Kelimeler : EKİP, 52’DEN, EĞİTİM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız