HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Kasım 2019 Pazartesi Saat: 08:52

ODÜ’DE ATAMALAR GÖZ DOLDURUYOR

ÖZEL HABER
ODÜ’DE ATAMALAR GÖZ DOLDURUYOR

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, ODÜ’de ki atamalara dikkat çekerek özellikle Tıp Bilimi dalında da Ordu’nun söz sahibi olabilmesi için gereken bütün adımların hızla atıldığını söyledi.

Rektör Akdoğan, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Tıp Bilimi insanın gelişimi için gerekli bir alandır. Tıp Bilimi insan için en önemli insani bir güçtür ve bilgi olmadan gelişim ve ilerlemeden söz edilemez” dedi.
Rektör Akdoğan, açıklamasının devamında; “İnsan sahip olduğu bilgi birikimi ve ufku kadar büyük düşünebilir, büyük işler başarabilir. İnanıyorum ki biz de bilgiyle, araştırmayla ve cesaretlendirme ile biz de önemli işler başarabilir, yeni şeyler ortaya koyabiliriz.

Başta Tıp Fakültemiz olmak üzere eksik kalan birimlerimize gerçekleştirdiğimiz atamalarla, proje ve araştırmalarla genç nüfusumuzu harekete geçirmeyi hedef edindik. Ordu Üniversitesinin ülkesinde ve dünyada marka bir üniversite olabilmesi için gerçekleştirilecek olan bilimsel araştırma ve projelere desteğimizin tam olduğunu belirtmek isterim” diye konuştu.

Öte yandan Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Dekan V. Prof. Dr. Niyazi Taşçı’da, göreve hızlı başladı. Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ülkü Karaman, Dr. Öğr. Üyesi Atakan Savrun ve Fakülte Sekreteri Coşkun Demir ile birlikte Tıp Fakültesi Morfoloji Binasında bakım ve onarım ihtiyacı duyulan yerleri tespit eden Dekan V. Prof. Dr. Niyazi Taşçı’da, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Tıp Fakültesi öğrencilerinin daha verimli alabilmeleri için canla başla çalışılacağının mesajlarını verdi.

Dekan V. Taşçı, görevi üstlenmenin memnuniyetini ve gururunu yaşadıklarını belirterek, sorumluluk bilinci olan bu görevi yerine getirmek adına çalışacaklarını belirterek yeni yönetimin Ordu’ya ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. (HABER: ŞAFAK DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : ODÜ’DE, ATAMALAR, GÖZ, DOLDURUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız