HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Kasım 2019 Çarşamba Saat: 07:46

UFUKTAKİLER

KENARA İTİLİYORUZ… Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir ve Altınordu Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Yüksel; Ortak akıl şart.
UFUKTAKİLER

KENARA İTİLİYORUZ…

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Büyükşehir ve Altınordu Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Yüksel; Ortak akıl şart.

Biz diyoruz ki büyükşehir belediye başkanımıza, bizden yararlanın. Biz çözüm üretmeye hazırız. Ama maalesef kenara itiliyoruz. Sadece biz biliriz mantığıyla bu işler bu kadar oluyor. Yani sağduyu sahibi olmak lazım. Bunlar iki bilinmeyenli denklem değil sonuçta. Sağduyu ile çözmek lazım.

Doğru olan her şeyin yanındayız. Yanlış olan şeylerin yanlış olduğunu söylüyoruz. Muhalefetimizi yapıyoruz. Muhalefet yapmak için muhalefet yapmıyoruz. Onun için gözlemci olalım ve her şeye şahit olalım. Kapalı kapılar ardında şaibeler olmasın.

Zaten yeterli çoğunluk iktidar partisinde var. Hiçbir şekilde bunu bozmamız veya değiştirmemiz mümkün değil. Gelin demokratik olalım. Görev almaya hazırız. İnsan, ektiği ve biçtiği ile geçinemiyor. Şehirde ne varsa, köyde de aynısı yapılması lazım. Sosyal yardımları, gerçekten ihtiyacı olanlara yapmamız gerekiyor ülke olarak. Artık şehirler doldu. İçine insan almıyor. Köylerde hayvancılık bitti. Tarla yok, bağ bahçe yok. Üretim yok. Köylüyü ve üreticiyi desteklememiz lazım. Büyükşehir belediye başkanımızın projeleri oluyor. Kaz dağıtıyor. Bunlar çözüm değil.

 

 AHMAK…

(Aklını gereği gibi kullanamayan, bön, budala, aptal)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi'ne katılmak için Fransa'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik isim vermeden "Avrupa’ya giderek Türkiye’yi şikâyet eden ahmağa söylüyorum. Bunun bedelini bu millet sana ödetecek" dedi.

CHP'den sert yanıt geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Süleyman Soylu'nun seçilmiş birine kalkıp bu hakaretleri edecek kadar kendini kaybetmiş vaziyet olduğunu belirterek, "Atanmışların seçilmişlere bu şekilde konuşmaya hakları yoktur!  Bu lafın sorumluluğu vardır ve hesabı sorulacaktır" dedi.

Düzey bu…

Seviye bu maalesef…

 

GÜZEL ŞEYLERDE OLUYOR BU MEMLEKETTE

Ordu'da, Osmanlı mimarisiyle yapılan eski Vali Konağı, restore edilerek "Ordu Çocuk Kütüphanesi" olarak hizmete açıldı.

 

Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi'nde 19'uncu yüzyılın sonlarına doğru inşa edilen ve 1973 yılına kadar 31 valinin konut olarak kullandığı konağın restorasyonu 2018 yılında tamamlandı. Eski Vali Konağı, düzenlenen törenle "Ordu Çocuk Kütüphanesi" olarak hizmet vermeye başladı.


 SİYASETÇİ

Babası eski bir siyasetçi olup ölmüş olan bir adam:

-Ya Rab! Annemi bağışla diye hep dua edermiş.

-Babana da dua etsene demişler.

-Babam uzun seneler siyasette bulundu. Kendini kurtarmak için bir hile yapabilir. Lakin annem çok zavallı bir kadındı, demiş.

 

Anahtar Kelimeler : UFUKTAKİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız