HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Kasım 2019 Cumartesi Saat: 08:49

BELEDİYE PERSONELİNE HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Baş Kontrolörü Mustafa Oksal tarafından Fatsa Belediyesi ve çevre ilçe belediye personellerine Genel Mevzuat ve Belediye Mevzuatı hakkında Hizmet İçi Eğitim Semineri verildi. Belediye Kültür Merke
BELEDİYE PERSONELİNE HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Baş Kontrolörü Mustafa Oksal tarafından Fatsa Belediyesi ve çevre ilçe belediye personellerine Genel Mevzuat ve Belediye Mevzuatı hakkında Hizmet İçi Eğitim Semineri verildi.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Seminerine Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Yurttaş, Ruhi Özbay, FATBEL Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Aydınlık, ve belediye personelleri katıldı.

 

DÖRT OTURUMDA 7 AYRI KONU ANLATILDI

  İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Baş Kontrolörü Mustafa Oksal’ın anlatımıyla dört oturum şeklinde gerçekleşen Hizmet İçi Eğitim Seminerinin 1. Oturumunda; Belediye Başkanları Görev Yetki Sorumlulukları ve Hakları, 5393 Ve 5216 Sayılı Belediye Kanunu, Meclisler İl Genel Belediye) Görev Yetki Sorumlulukları Ve Hakları, Encümen Oluşumu (İl Belediye) Görev Yetki Sorumlulukları ve Hakları, ikinci oturumda; İç Kontrol, İç Denetim Farkı ve İç Kontrol Çalışmaları, üçüncü oturumda;   ve dördüncü oturumda; 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu Kamu Zararlarının Tahsili ve Silinmesi, Belediye Başkanlarının Faaliyet Raporu anlatıldı. Hizmet İçi Eğitim Semineri soru ve cevapların ardından sona erdi.

 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

 Eğitim sonunda İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Baş Kontrolörü Mustafa Oksal’a

Fatsa Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Yurttaş,  faydalı bilgilerinden dolayı teşekkür ederek günün anısına çiçek takdiminde bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Yurttaş belediye çalışanlarının verimini artırmak amacıyla Hizmet İçi Eğitim Seminerlerinin periyodik olarak devam edeceğini söyledi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız