HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Kasım 2019 Pazartesi Saat: 08:32

ORGANİK YUMURTALAR REYONLARDA YERİNİ ALDI

Ordu Büyükşehir Belediyesinin tarım alanında üreticilere verdiği destek aralıksız devam ediyor. Ordu’nun Altınordu ilçesinde 120 üretici tarafından kurulan ve eksikler nedeni ile yeterince verim alınamayan “Ordu Yumurta Üreticileri Bir
ORGANİK YUMURTALAR REYONLARDA YERİNİ ALDI

Ordu Büyükşehir Belediyesinin tarım alanında üreticilere verdiği destek aralıksız devam ediyor.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 120 üretici tarafından kurulan ve eksikler nedeni ile yeterince verim alınamayan “Ordu Yumurta Üreticileri Birliği’nin” eksiklikleri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile kısa sürede tamamlanarak tesis aktif hale getirildi.

“ORGANİK YUMURTALARIN SATIŞI BAŞLADI”

Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Tarım sektörünün Ordu’da gelişmesi için büyük bir çaba içerisindeyiz. Bu kapsamda arıdan tutun da koyundan kaza birçok alanda üreticilerimizin yanındayız. Her zaman dediğimiz gibi fındığa alternatif üretim yapmalıyız. Bunun için ekip arkadaşlarımız çalışıyorlar.

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren üreticilerimizin sorunlarını tespit ederek aldığımız kararlar ile sorunları çözüyoruz. İşte bunlardan birisi de Ordu Yumurta Üreticileri Birliği’nin sorunlarıydı. Arkadaşlarımız geldiler, sorunlarını ifade ettiler ve çözüm istediler. Bizler de Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak gerekeni yaptık ve sorunları çözdük.

Tesis şu an aktif halde ve organik yumurta üretimi yapılıyor. Üretimi yapılan organik yumurtalar da Ordu Yumurta Üreticileri Birliği ile ORTAR şirketimiz tarafından Altınordu ilçemizde kurulan organik ve yöresel ürünler satış noktalarında tüketicilerle buluşuyor. İlerleyen günlerde bu satış noktalarını diğer ilçelerimizde de yayacağız” dedi.

“ÜRETİMİ ARTIRACAĞIZ”

Üretimi artırmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Ordu Yumurta Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Kaya, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ile yaptığımız istişareler sonucunda üretim ve paketleme tesisimizin bütün sorunları çözüldü.

Artık üretimi artırmak istiyoruz. Daha önce günlük olarak 30 bin tavuktan 20 bin organik yumurta elde ederken, şimdi tavukların sayısını ve buna bağlı olarak elde ettiğimiz organik yumurta sayısını da artırmak istiyoruz.

Üreticilerimiz kendilerine verilen önemden dolayı mutlular. Bizlere olan destekleri dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ORTAR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sancar Eser’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“2 AYRI SATIŞ NOKTASI”

Ordu’da üretimi yapılan organik yumurtalar ilk etapta Altınordu ilçesinde Süleyman Felek Caddesi ve Köprübaşı Mevkii’nde oluşturulan satış reyonlarında tüketiciler ile buluşuyor.

 

 

Anahtar Kelimeler : ORGANİK, YUMURTALAR, REYONLARDA, YERİNİ, ALDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız