HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Kasım 2019 Cuma Saat: 08:33

Arı Ürünleri Ar-Ge Merkezi Faaliyetleri Değerlendirildi

Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rekabetçi Sektörler Programı” kapsamında Ordu Valiliği himayelerinde Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü tarafından uygulanan “ARI
Arı Ürünleri Ar-Ge Merkezi Faaliyetleri Değerlendirildi

Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı "Rekabetçi Sektörler Programı” kapsamında Ordu Valiliği himayelerinde Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü tarafından uygulanan “ARI ÜRÜNLERİ AR-GE MERKEZİ”nin faaliyetleriyle ilgili İzleme ve Değerlendirme Birimi toplantısı yapıldı.

Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Feyzullah Konak’ın başkanlığında gerçekleştirilen İzleme ve Değerlendirme Birimi toplantısına, Ordu Valiliği, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Ordu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, Ordu, Samsun ve Giresun Arı Yetiştirici Birliği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Enstitü araştırmacıları ile Balmer Paketleme Pazarlama Analiz ve Danışmanlık Hizmetleri A. Ş. çalışanları katıldı.

Toplantıda, projenin icra birimi olan Kalite Sertifikasyon Merkezi ve KOBİ Ortak Kullanım Tesislerinin çalışmalarını, darboğazlarını ve çözüm önerilerini değerlendirildi. Laboratuvar sarf malzemelerinin karşılanması ile bedelsiz analiz desteğinin aktif hale getirilmesi, KOBİ Ortak Kullanım Tesislerinin işleyişindeki aksaklıkların giderilmesi, yönetimin aksiyon oluşturacak şekilde geliştirilmesi, gelen paketleme taleplerinin dikkatlice değerlendirilmesi, laboratuvarlarda tüm analizlerin gerçekleştirilmesi, öngörülmeyen harcamalar için farklı eş finansman sağlanması hususları görüşüldü.

Ayrıca, 03 Aralık 2019 tarihinde katılımcıların üst düzeyde iştirak ederek, çözüm odaklı bir toplantı yapılması kararlaştırıldı. Toplantıda, AR-GE merkezinin sürdürülebilirliğinin sağlanması için önerilerde bulunuldu ve işbirliğinin artırılması konusunda görüş birliğine varıldı.

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız