HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Kasım 2019 Cumartesi Saat: 09:32

MELET’TE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesinin girişimleriyle Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan ve Doğu Karadeniz Bölgesindeki trafiğin omurgası olan Ordu’nun Altınordu ilçesindeki Melet Irmağı üzerine inşa edilen yeni köprüde çalışmalar tamamlan
MELET’TE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesinin girişimleriyle Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan ve Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki trafiğin omurgası olan Ordu’nun Altınordu ilçesindeki Melet Irmağı üzerine inşa edilen yeni köprüde çalışmalar tamamlandı.

Hizmete açılmaya gün sayan alternatif köprü Samsun-Merzifon- Çorum-Ankara güzergâhlarıyla Türkiye'nin ana ulaşım şebekesine bağlanarak ülke içi ulaşımı sağladığı gibi Türkiye'yi Kafkas ülkelerine, Türk Cumhuriyetlerine, Orta Asya'ya, Rusya Cumhuriyeti'ne, sayısız il ve ilçeye hizmet verecek.

“ALTERNATİF YENİ KÖPRÜ TRAFİĞE AÇILACAK”

Yeni alternatif olarak yapılan köprünün çevre illerin ve ilçelerin trafik yükünü büyük ölçüde azaltacağını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Yeni alternatif köprünün asfaltlanmasının yapılmasıyla birlikte çalışmalar tamamlandı. 1166. 1366. ve 1356. sokaklardaki yan yol bağlantıları da asfaltlanarak hava şartlarının uygun olması ve diğer yerlerdeki çalışmaların da ilerleyişiyle alternatif yeni köprü trafiğe açılacak.

Yan ve ana yol bağlantıları ile birlikte kavşak çalışmaları da kısa süre içerisinde bitirilecek. 236 metre uzunluğunda, 13 metre genişliğinde yapımı tamamlanan köprü sadece ilimiz için değil, çevre illerimiz ve ilçelerimizin de trafik yükünü büyük ölçüde azaltacak.” dedi.

Anahtar Kelimeler : MELET’TE, ÇALIŞMALAR, TAMAMLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız