HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Kasım 2019 Pazartesi Saat: 10:29

“BUZLAR ÇÖZÜLMEDEN”E MUHTEŞEM İLGİ

Ordu Devlet Tiyatroları İdare Müdürü Selin Köse , geçen hafta Cuma ve Cumartesi günü Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde (OKSM) iki perde halinde sahnelen Buzlar Çözülmeden isimli oyuna Orduluların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyerek sanatse
“BUZLAR ÇÖZÜLMEDEN”E MUHTEŞEM İLGİ

Ordu Devlet Tiyatroları İdare Müdürü Selin Köse , geçen hafta Cuma ve Cumartesi günü Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde (OKSM) iki perde halinde sahnelen Buzlar Çözülmeden isimli oyuna Orduluların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyerek sanatseverlere teşekkür etti.

Ordu Devlet Tiyatrosu, "Buzlar Çözülmeden" isimli oyununu 15 Kasım Cuma ve 16 Kasım Cumartesi günü izleyicilerle buluştu.

Cevat Fehmi Başkut'un yazdığı, Alpay Aksum'un yönettiği iki perdelik oyunun dekor tasarımını Gürcan Kubilay, kostüm tasarımını Özlem Karabay, ışık tasarımını Barbaros Gülaçtı, müziğini Gürkan Çakıcı üstlendi.

"Buzlar Çözülmeden" oyununda, akıl hastanesinden kaçan bir grup delinin, bir Anadolu kasabasını akıllılardan daha iyi yönetmesi konu ediliyor.

Yönetmenliğini K. Alpay Aksun’un yaptığı, 'Buzlar Çözülmeden'de Serkan Yakan (Kaymakam), Alpay Aksum (Deli Çavuş), Durmuş Benli (Katip), Ömer Alper İzci (Şeref Kaharar), Niyazi Mert Kurt (Mahmut Ağa), Okan Kağnıcı (Murat Ağa), Tümay Revşan Genç (Hatice), Özlem Şendinç (Afet), Gökhan Hızarcıoğlu (Yılanoğlu), Mert Can Sevimli (Kaymakam Vekili), İsmail Sabri Memiş (Jandarma Komutanı), Şükrü Gürel (1. Karaborsacı), Remzi Kürşad Süren (2. Karaborsacı), Sidar Baran (3. Karaborsacı), Emel Elevli (1. Köylü), S. Ezgi Zından Memiş (2.Köylü)  olarak rol aldılar.

16 kişilik oyuncu kadrosuyla Ordululara unutulmaz iki muhteşem gün yaşatan ekibe de teşekkür eden Ordu Devlet Tiyatroları İdare Müdürü Selin Köse , tiyatro keyfinin bu hafta sonu da yine Antalya Devlet Tiyatrosu tarafında sahneye konan ‘Dördüncü Ay’ oyunu ile de devam edeceğini duyurdu.

Dördüncü Ay oyunu 22 Kasım Cuma günü saat 20.00’de, 23 Kasım Cumartesi günü de saat 14.00 ve 20.00’de izleyicilerle buluşacak. (HABER ŞAFAK DELİÇAKAR)



Anahtar Kelimeler : “BUZLAR, ÇÖZÜLMEDEN”E, MUHTEŞEM, İLGİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız