HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Kasım 2019 Salı Saat: 08:43

ARANAN 13 ŞAHIS TUTUKLANDI

Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince geçen hafta haklarında çeşitli suçlardan araması olan 41 kişi yakalandı. Yakalanan 41 kişinin sorgularının ardından 13ü tutuklanarak cezaevine konuldu.
ARANAN 13 ŞAHIS TUTUKLANDI

Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince geçen hafta haklarında çeşitli suçlardan araması olan 41 kişi yakalandı. Yakalanan 41 kişinin sorgularının ardından 13'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Alınan bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 11-17 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde toplamda değişik suçlardan aranması olan 41 şahıs yakalandığı,  mahkemeye sevk edilen şahıslardan 13'ü tutuklanarak cezaevine teslim edildiği belirtildi.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE DEVAM

Ordu'da uyuşturucu madde kullanımına karşı arama ve kontroller sürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında 1 şahsın üzerinde 2 gram, 1 şahsın üzerinde 33 gram ve 1 şahsın üzerinde de 2 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanımından dolayı adli işlem yapıldı. 

KABAHATLER KANUNUNA UYMAYANLARA CEZA
Kabahatler Kanunu'na göre toplamda 62 şahıs hakkında işlem yapıldı. Buna göre 4 bayana fuhuş yapmaktan, 7 şahsa açıktan alkol tüketmek, 14 şahsa dilencilikten, 24 şahsa sarhoşluktan, 2 şahsa gürültü yapmaktan, 2 şahsa kimlik bildirmemekten, 2 şahsa yasa dışı bahis oyunu oynamaktan, 3 şahsa 'Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancası ve Av Bıçaklarının Yapımı, Alımı, Satımı ve Bulundurmasına Dair Kanun' kapsamında değerlendirilen av tüfekleriyle yaralamaktan ceza uygulandı. Ayrıca 1 işletme hakkında 'Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair Kanun' gereğince idari işlem yapıldı. 

KAÇAK SİGARA VE İÇKİ OPERASYONU

Fatsa ilçesinde düzenlenen kaçak sigara ve içki operasyonunda yakalanan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uygulama noktasında gerçekleştirilen yol kontrolünde Gürcistan plakalı bir araç durduruldu.

Araç içerisinde yapılan aramada, gümrük kaçağı 250 paket sigara ve 14 şişe içki ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden biri tutuklandı, 2'si serbest bırakıldı.

Öte yandan, polis ekiplerce bir yolcu otobüsünde gerçekleştirilen aramada, TAPDK bandrolü bulunmayan 8 şişe içki bulundu, yakalanan bir şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Kaçak sigara satışına yönelik çalışmada ise Gürcistan uyruklu 2 şüpheli üzerinde gümrük kaçağı 285 paket sigara ve 8 şişe içki ele geçirildi, şüpheliler hakkında işlem gerçekleştirildi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ARANAN, 13, ŞAHIS, TUTUKLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız