HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Kasım 2019 Salı Saat: 08:46

ULU CAMİİ MEYDANI ‘MEMBRAN’LARI BEKLİYOR!

ÖZEL HABER
ULU CAMİİ MEYDANI ‘MEMBRAN’LARI BEKLİYOR!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesini tamamlamasının ardından gözler bu kez de meydana konuşlanacak olan asma germe membranların ne zaman konuşlanacağında oldu.

Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”nde çalışmalar tamamlandıktan sonra hizmet vermeye başladı.  Oturma grupları, çocuk oyun alanı zemin döşemesi ve oyun grubu imalatları yapıldıktan sonra peyzaj çalışmalarının da bitmesiyle birlikte yoğunlukta artınca, camii cemaati ve çevre sakinleri Büyükşehir Belediyesinden bir an önce asma germe membranların monte edilmesini istediler.

Ordu’nun en büyük camisi olan Ulu Cami’nin ihtişamını daha da ortaya çıkaracak bir çalışmayı süratle yürüten Büyükşehir Belediyesi Çalışmalar kapsamında otoparkın iç sıva, boya ve kepenk imalatını da tamamlarken merpen ve asansör alanının iç sıva, boya ve seramik imalatlarının da sonuna geldi.

Ulu Cami Meydanı’nda taş döşeme ve yağmur suyu kanal imalatları ile meydanın kuzey kısmındaki kuru havuz ve montaj imalatları da bu çalışmalar içerisinde tamamlandı. Geriye kalan mekanik ve elektrik imalatları, oturma grupları, çocuk oyun alanı zemin döşemesi ve oyun grubu imalatları yapıldıktan sonra peyzaj çalışmalarının ardında kendini gösteren Camii Meydanı şimdi asma germe membranların montajını bekliyor.

Toplam 6 bin 277 metrekarelik alan içerisinde yer alan proje içerisinde çocuk oyun alanları, kuru havuz, yeşil alanlar, dinlenme alanları ve kamelyalar yer alıyor. Ordulular, kış şartlarının ağırlaşmadan bu çalışmanın Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanmasını istiyorlar. (Haber ŞAFAK DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : ULU, CAMİİ, MEYDANI, ‘MEMBRAN’LARI, BEKLİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız