HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Aralık 2019 Cuma Saat: 09:37

EMEP: “İÇİMİZ YANIYOR”

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Ceren Özdemir’in katledilmesi nedeniyle içimiz yanıyor diyerek sorumlulardan da hesap sorulmasını istedi. Poyraz, “Ülkemizde kadına yönelik şiddetin önü alınamıyor. Hergün bir yeni katliam
EMEP: “İÇİMİZ YANIYOR”

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Ceren Özdemir’in katledilmesi nedeniyle içimiz yanıyor diyerek sorumlulardan da hesap sorulmasını istedi.

Poyraz, “Ülkemizde kadına yönelik şiddetin önü alınamıyor. Hergün bir yeni katliam haberiyle içimiz yanıyor. Ceren Özdemir’in katledilmesiyle içimiz bir kez daha yandı. İnsanlıktan çıkmış bir caninin yakalanması, hesap sorulacak olması acımızı hafifletti diyemeyiz. Cerenimizi geri getirmeyecek.” dedi.

Tüm sorumlular yargılanmalı   

Poyraz, katil için cezaevinden kaçtı ya da izinden geri dönmedi diye yapılan açıklamaları şaşkınlık ve üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, “Katil cezaevinden kaçmışsa neden televizyon, gazete, sosyal paylaşım ya da mesaj yoluyla kamuoyu bilgilendirilmedi, fotoğrafı paylaşılmadı? Bu yapılmadığı için Cerenimiz katledildi. Bu nedenle katilin yakanlanmış olması bizleri rahatlatmıyor. Katilin cezaevinden kaçmış olduğu fark edildiği andan itibaren kamuoyunu bilgilendirmeyenler hakkında da soruşturma açılmalıdır.” dedi.

Son olsun diyoruz ama

Her kadın cinayetinde “son olsun” deniyor ama kısa zamanda bir yeni katliam daha yaşıyoruz. Artık yeter, sorumlu yalnızca katiller değil. Kadın cinayetlerine karşı önlemler yetersiz, iyi hal uygulamaları yanlış. Eğitimden sosyalve kültürel yaşama, ekonomiden özel yaşama müdehaleye  kadar hepsinin etkileri var. Bu durumdan da iktidar ve yereldeki yöneticiler sorumlu. Taziyede bulunmak yetmez, Ceren’in katilinden hesap sormak yetmez, tüm sorumlu olan yöneticiden de hesap sorulmalıdır.” diyerek tepki gösterdi.

 

Anahtar Kelimeler : EMEP:, “İÇİMİZ, YANIYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız