HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Aralık 2019 Cumartesi Saat: 10:07

ARALIK AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

  İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amac
ARALIK AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

 

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Ordu Valisi Seddar Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

 

“Bu ay yapacağımız Kaymakamlar Toplantısının ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yapmış olduğunuz çalışmalar vesilesiyle ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek, konuşmasına başlayan Vali Seddar Yavuz, “Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bu yıl içerisinde önemli hizmet ve yatırımları hep beraber gerçekleştirme fırsatımız oldu. Özellikle kamu hizmetlerinin etkin ve süratli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılması noktasında ekibinizle birlikte önemli çalışmalar gerçekleştirdiniz. Mülki İdare Amirliği mesleğinin halkla buluşması, onların ihtiyaç ve sorunlarının giderilmesi ve mesleğimizin geleceği açısından da önemli hizmetleri hep beraber gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Toplumun dezavantajlı grupları olan şehit aileleri, gaziler, engeliler, yaşlılar ve bakıma muhtaç olan vatandaşlarımızla kurmuş olduğunuz bağ da, her türlü takdirin üzerindedir. Bu çalışmaları artan oranda devam ettireceğimize inanıyorum. Diğer taraftan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın özellikle kış günlerinde mağdur edilmemesi noktasında ihtiyaçların giderilmesi konusunda da göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanın devamını sizlerden talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Vali Yavuz, ”130 bine yakın öğrencimizin bulunduğu, 10 bine yakın öğretmenimizle hizmet ettiğimiz, en önemli alan elbette ki eğitim alanıdır. Eğitim esasında bir milletin geleceğidir. En önemli stratejik konulardan bir tanesidir ve uluslararası rekabette sizin yerinizi belirler. Bu anlamda da evlatlarımızın geleceğe hazırlanması, aynı zamanda milletimizin gücünü ve kuvvetini ortaya koyacak önemli hususlardan bir tanesi olması vesilesiyle hepimizin ilgisini çekmesi gayet doğaldır. Dolayısıyla eğitim faaliyetleri ile ilgili olmayacak hiç kimse yoktur. Eğitim konusunu bir seferberlik anlayışı içerisinde ele almamız gerektiği de gayet açık ve net ortadadır” dedi.

 

Konuşmasının son bölümünde mülki idare amirliği mesleğinin önemine vurgu yapan Vali Seddar Yavuz, “Mülki idare amirleri olarak, vatandaşların memnuniyetini sağlamaya, gönlüne girmeye özen gösterin. Vatandaşla daha çok buluşun, kaynaşın. Çalışma arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurun, nezaket ve zerafeti asla elden bırakmayın. Kendinizi daima geliştirin ve toplumun dezavantajlı kesimine Devletin şefkatini gösterin” diyerek,  Kaymakamlara bazı tavsiyelerde bulundu.

 

Toplantıda, daha sonra İlçe kaymakamlarından, ilçelerin ihtiyaç, sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Vali Yavuz, ihtiyaç ve sorunların giderilmesi için işbirliği ve koordinasyon içerisinde hareket edilmesini istedi.

 

Anahtar Kelimeler : ARALIK, AYI, KAYMAKAMLAR, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız