HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Aralık 2019 Pazartesi Saat: 09:58

"AYAKLARI YERE BASAN BİR SİSTEM KURMAK İSTİYORUZ"

Gülyalı Belediyesinin öncülüğünde kadınların sosyal yaşamda ekonomilerini güçlendirmeye yönelik olarak geliştirmeye çalıştığı projelerle ilgili yol haritası belirleyebilmek için gerçekleştirilen Kadın Emeği Ürünleri Değerlendi
"AYAKLARI YERE BASAN BİR SİSTEM KURMAK İSTİYORUZ"

Gülyalı Belediyesinin öncülüğünde kadınların sosyal yaşamda ekonomilerini güçlendirmeye yönelik olarak geliştirmeye çalıştığı projelerle ilgili yol haritası belirleyebilmek için gerçekleştirilen Kadın Emeği Ürünleri Değerlendirme Çalıştayı tamamlandı.

Alanında uzman birçok katılımcının sunumlarının gerçekleştiği çalıştayın 2. gününde kadın emeği ürünleri olan yöresel mutfak kültürü yemeklerine yönelik üretime başlanacak.

KURUMSAL DESTEKLE ORTAK BİR ÇALIŞMA

Gerçekleştirdiğimiz çalışmayla ilgili kurumsal işbirliğine gidilerek Giresun Üniversitesi, Ordu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Gülyalı Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Ordu Büyükşehir Belediyesi Tarım A.Ş'de görev yapan uzman ve akademisyenlerle birlikte Türkiye'de benzer çalışmalara danışmanlık yapan özel katılımcılar ürünlerin pazarlanmasına yönelik stratejileri tartıştılar.

Çalıştayın açılış konuşmasını gerçekleştiren Gülyalı Belediye  Başkanı Ulaş Tepe, Üretmekten başka çıkış noktamız yok. Bu çalıştayda belirleyeceğimiz yol haritası ayakları yere daha sağlam basan bir sistemi kurmamızı sağlayacak. Güzel bir öykünün başlangıcı olması dolayısıyla katılım sağlayan destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Alanında uzman isimlerin yer aldığı çalıştaya muhtarlar, meclis üyeleri ve girişimci kadınlar da katıldı.

 

Anahtar Kelimeler : "AYAKLARI, YERE, BASAN, BİR, SİSTEM, KURMAK, İSTİYORUZ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız