HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Aralık 2019 Salı Saat: 02:44

TRAFİĞE RAHATLIK SAĞLAYACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’da ilk defa Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesi’nde uygulanan Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol çalışması tamamlandı.  Asfalt ve geleneksel beton yollara oranla maliyet tasarrufu sağlay
TRAFİĞE RAHATLIK SAĞLAYACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’da ilk defa Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesi’nde uygulanan Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol çalışması tamamlandı.

 Asfalt ve geleneksel beton yollara oranla maliyet tasarrufu sağlayan, buna karşılık dayanıklılık açısından çok daha güçlü olan Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) çalışması mahallelilerden de tam not aldı. Vatandaşlar Eskipazar Mahallesi Civil Deresi Sette Üstü Mevkii olarak bilinen güzergâhta yapılan çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

 “5 YILDIR ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK”

 Yıllardır yolun yapılması için çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen Eskipazar Mahalle Muhtarı İlhan Karaağaç, “Vatandaşlarımızın yapılması noktasında sık sık şikâyette bulunduğu bu yol için 5 yıldır çalmadığımız kapı kalmadı. Burası kanayan bir yaraydı. Kime gitsek bir çözüm bulamadık. Özellikle toz, vatandaşlarımızı çok mağdur ediyordu. Sonunda Başkanımız Hilmi Güler’in girişimleriyle Ordu’da ilk defa uygulanan bir yöntemle sıkıntılarımızdan kurtulduk. Bu büyük bir hizmet. Emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

 “CAMLARI AÇAMIYORDUK”

 Yolun yapımından önce yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşlar ise “Burada toz yüzünden camlarımızı açamıyorduk. Balkona çamaşır asamıyor, camları açamıyorduk. Çalışmalar sonunda yol genişledi. Çukur ve tozlu yoldan kurtulduk. Ekipler çalışırken de bizleri mağdur etmedi. Güzel bir yatırım hizmetimize sunuldu. Allah emeği geçenlerden razı olsun” diye konuştular.

 TRAFİĞE RAHATLIK SAĞLAYACAK

 Toplam 1.100 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde yapılan yol, Eskipazar TOKİ köprüsü ile Eskipazar Köprüsü arasındaki bölümü birbirine bağlıyor. Şehir içi trafiğine alternatif olacak güzergâh sayesinde Ordu-Ulubey karayolunun trafik yükü hafifletilecek.

 

Anahtar Kelimeler : TRAFİĞE, RAHATLIK, SAĞLAYACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız