HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ağustos 2016 Çarşamba Saat: 09:20

EDİTÖRE, FETÖ’CÜ DARBI

Ordu’da bir internet sayfasında amatörce editörlük yapan kişi, sayfasında yayınladığı ‘FETÖ’cü öğretmenler gözaltında’ başlıklı haber yüzünden 5 kişi tarafından darp edildi. Taşlı ve sopalı saldırıya uğrayan Erol Bay
EDİTÖRE, FETÖ’CÜ DARBI

Ordu’da bir internet sayfasında amatörce editörlük yapan kişi, sayfasında yayınladığı ‘FETÖ’cü öğretmenler gözaltında’ başlıklı haber yüzünden 5 kişi tarafından darp edildi.

Taşlı ve sopalı saldırıya uğrayan Erol Bayır (45), 14 Ağustos Pazar günü Çaybaşı İlçesi İlküvez Mahallesindeki evine yaz tatili için misafir olarak gelmişti. Bayır, İlküvez’de yayın yapan bir internet sayfasında da amatörce editörlük yapıyordu. Aynı günün akşam saatlerinde saat 19.00’da 5 kişinin saldırısına uğrayan Bayır, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette başından geçenleri anlattı.

Hala uğradığı saldırının şokundan kurtulamayan Bayır, başından geçen olay hakkında şunları söyledi; “İlküvez’de yayın yapan bir internet sayfasında amatörce editörlük yapmaktayım. Yaz tatili için geldiğim köyümde FETÖ’cülerle ilgili ilçe merkez de gözaltına alınan kamu görevlileri hakkında haber yayınladım. Haberde kişilerin isimlerini de kodlayarak verdim.’ FETÖ’cü öğretmenler gözaltında’ başlıklı haberim yayına girdikten sonra sürekli tehditler almaya başladım. İlk başlarda bu tehditlere bir anlam veremedim. Çünkü haberde kişilik haklarına bir müdahale söz konusu değildi. Zaten isimleri de kodlanarak verilmişti. Tehdit edenlere, ‘Neden kaldırmamı istiyorsunuz?’ diye sorduğumda ise, ‘Biz böyle istiyoruz. Bu haberi derhal internet sayfasından kaldıracaksın’ denildi.

Ben tehditlere boyun eğecek birisi değilim. Yaptığım işin de doğru olduğuna inanıyorum. Bu tehditlerin ardından akşam 19.00 dolaylarında birden taşlı ve sopalı saldırıya uğradım. Başımı kaldırdığımda ise sayılarının 5 kişi olduğunu gördüm. İlk önce kafama büyük bir sopa ile vurdular. Daha sonra haince, hunharca ve barbarca saldırılarını sürdürdüler. Can havliyle ormanlık alana doğru kaçmaya başladım. Kan revan içinde canımı kurtardıktan sonra ilçede ki Jandarma’ya giderek başımdan geçenleri anlatıp ve şikayetçi oldum. İnşallah bir an önce yakalanıp hak ettikleri cezaya kavuşurlar.”

15 Temmuz sürecinde tüm Türk halkı gibi kendisinin de Cumhurbaşkanı ve devletin yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini sözlerine ekleyen Erol Bayır; “O hain girişimin yaşandığı gecede bende her Türk vatandaşı gibi önce ülkem ve devletim diyerek bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkanlar arasında yer aldım. Cumhurbaşkanımız ve devletimizin yanında yer almak en tabi görevimizdi. Bu süreçten sonra yapılan operasyonlar ve çalışmalar da tamamen devletimizin insiyatifinde gelişen olaylardır.

 Burada kimsenin taraf olma şansı da yoktur. Burada tek taraf vardır o da devletimizin ta kendisidir. Ben ve benim gibi düşünenler ısrarla devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tek temennimiz bu vatan hainlerinin bütün kurumlardan, toplumun her kesiminden bir an önce temizlenmeleridir. Bunlar temizlenerek hak ettikleri cezalara mutlaka devletimiz sayesinde kavuşacaklardır. Bana saldıranlarında artık FETÖ’cü olduklarına kesin kanaat getirdim. Adalet elbette yerini bulacaktır” dedi. (HABER MERKEZİ)

Anahtar Kelimeler : EDİTÖRE, FETÖ’CÜ, DARBI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız