HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Aralık 2019 Perşembe Saat: 09:27

AYKOME TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezinin (AYKOME) 2019 yılı Aralık ayı son genel kurul toplantısı yapıldı.
AYKOME TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezinin (AYKOME) 2019 yılı Aralık ayı son genel kurul toplantısı yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, OSKİ Genel Müdürü Murat Us ile ilçe belediye yardımcıları ve teknik ekip katıldı.

“2020 YILI ORDU’NUN KALKINMA YILI OLACAK”

Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, 2020 yılının ilimizin kalkınmada zirve yaptığı yıl olacağını söyledi. Alp sözlerine şöyle devam etti, “Bu şehir için hep birlikte çalışıyoruz. Amacımız bu şehri güzelleştirmek ve Ordu’yu daha yaşanabilir bir hale getirmek. Bu anlamda yapılan çalışmalara hız kazandırmalıyız. 2020 yılı Ordu için artık kalkınmanın zirve yaptığı yıl olacak” dedi.

6 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

6 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda 2020 yılında yapılacak olan asfalt ve beton kaldırım çalışmaları, telekominasyon firmalarına ait altyapı geçiş ücretlerinin altyapı tesisi açım ruhsatı ile beraber alınması, Yeşilırmak Dağıtım A.Ş’ye ait aydınlatma lambalarının artırılması; Fatsa ilçesi Dumlupınar, Mustafa Kemal Paşa, Kurtuluş Mahallerinin ve devlet sahil yolu cephe binalarının doğal gaz bağlantıları, ilçe belediye başkanlıklarının kurumlarının talepleri ve Şehit Birol Yıldırım Caddesi aydınlatma çalışması görüşülerek karara bağlandı.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : AYKOME, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız