HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ocak 2020 Perşembe Saat: 10:29

TOMAKİN: 2020 YILI ORDU YILI OLACAK

AK PARTİ Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 2019 yılını değerlendirerek 2020 yılını beklentilerini dile getirdi.
TOMAKİN: 2020 YILI ORDU YILI OLACAK

AK PARTİ Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 2019 yılını değerlendirerek 2020 yılını beklentilerini dile getirdi.

Başkan Tomakin, değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: Zaman zaman sevinçlerimiz, zaman zaman üzüntülerimizle geçen 2019 yılı genelde bakıldığında Ordu önemli kazanımlarla dolu bir yıl olarak geçti, İnşallah hep birlikte güzel günlerini yaşayacağımız 2020 yılının Ülkemize, milletimize, ilimize hayırlar getirmesini Cenab-ı haktan niyaz ediyorum.

Türkiye, Dünya Lideri, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlam Kaptanlığı ve güçlü iradesi ile Dünya’da adından söz ettiren bir ülke oldu. Aynı paralelde Ordu Türkiye’de adından söz ettiren, ilgi duyulan bir ilimiz oldu. Çok değil 10 sene önceki Ordu’ya bir bakın köy görünümlü bir Ordu vardı karşımızda yıllarca ihmal etmişlerdi güzelim şehrimizi, gülümseme ile nutuklarla hiçbir çivi çakmadan idare etmişlerdi, doğalgaz mı getirdiler ? Havaalanı mı yaptılar ? Üniversite mi yaptılar ? asfalt yol mu yaptılar ? hayır, hayır ,hiçbirini yapmadılar şimdi çıkmışlar iktidara yürüyoruz kimse umutsuzluğa kapılmasın diyorlar , umutsuz vaka sizsiniz, bu millet size 90 yıldır ders veriyor ve vermeye devam edecektir diyerek ; AK PARTİ ile bugünkü Ordu’ya bir bakın aradaki fark hiç şüphesiz göze çarpacaktır, önceden hep Samsun’la Trabzon arasında sıkışmış Ordu’yu kalkındıracağız diye nutuklar atardı siyasiler, bugün artık böyle bir derdimiz yok , Samsun ve Trabzon’la yarışıyor çoğu konularda onların bize gıpta ile baktıklarına şahit oluyoruz. Büyükşehir olmanın nimetlerini sonuna kadar alan Ordu modern ve kalkınmış bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor.

Ordu’lu hemşehrilerimizin AK PARTİ’ye verdiği yetki ile onlar adına yaptığımız hizmetleri tek , tek anlatmaya kaksak sayfalarca yer bulacaktır diyerek özetle , Öncelikle 31 Mart Seçimlerinde hemşehrilerimizin AK PARTİ’ye ve liderine olan teveccühü ile 20 de 19 yaparak Gönül Belediyeciliği samimiyet ve tevazuyu Ordu’da devam ettirmek için dümenin başına Dr.Mehmet Hilmi Güler gibi bir devlet adamını , zekası ve dehası , plan ve projeleri ile Ordu’yu Türkiye’de adından sıkça söz ettirecek projeler hayata geçirilecek 2020 yılı Ordu yılı olacaktır.

Ağustos ayında Ordumuz önemli bir konuya ev sahipliği yaptı Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Tarım Bakanlarının "Fındık Alanında Stratejik İşbirliği Deklarasyonu " ile fındığın başkenti Ordu olduğunu tescilledik, herkes fiyata odaklanmışken biz fındığın sadece fiyatını değil, uluslararası fındık politikalarının da Türkiye’de ,Ordu’da belirlenmesini sağladık. Çünkü Fındık bizim vazgeçilmezimiz, fındık bizim yaşam biçimimizdi, TMO’nun da devreye girmesiyle birlikte yine Cumhurbaşkanımızın sayesinde fındık konusunda öyle bir noktaya geldik ki, artık fiyat kaygısı taşımıyor, ürünümüzü değerinde satıyoruz.

Ordu’da 2019 yılında üzüntülerimizi acımızı tarif edemediğimiz olaylara sahne oldu , vatan savunmasında bir gonca gül gibi toprağa düşen şehitlerimiz oldu , üzüldük içimiz kan ağladı, kalbimize gömdük şehitlerimizi ama vatan sağ olsun dedik hep birlikte, tüm şehitlerimize ALLAH cc.’ dan rahmet diliyorum , hentbolcu yavrularımızı kaybettik elim bir trafik kazasında , asla bir daha tekerrür etmesini istemediğimiz hunharca bir cinayete gencecik bir fidanımızı verdik, Ceren Özdemir kızımızın acısını hissettik iliklerimize kadar , ALLAH cc.’dan Rahmet diliyorum tüm ölmüşlerimize , Rabbimden bir daha elem verici acılar yaşanmaması için dua ve niyazda bulunuyorum.

Sevgili hemşehrilerim, 2020 yılında Hastanesi çözüme kavuşmuş, Karadeniz-Akdeniz yolu açılmış, OSB’leri önemli ölçüde bitirilmiş, Demiryolu projesinde somut adımları atılmış, sorunları minimize edilmiş, lokomotifi hızla yol alan, kalkınan, üreten ve yarışan bir Ordu ile karşı karşıya olacağız. Bu sevile ile 2020 yılının, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için, her bir Ordu’lu hemşehrimiz için barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temenni ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler : TOMAKİN:, 2020, YILI, ORDU, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız