HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2020 Cumartesi Saat: 10:15

''HER ÖĞRENCİ KARNESİNDEN ÇOK DAHA FAZLASIDIR''

  Ordu Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş 2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanması nedeniyle Yarıyıl Mesajı yayınladı. Müdür Baş mesajında şu ifadelere yer verdi:”2019-2020 eğitim öğretim yılının b
''HER ÖĞRENCİ KARNESİNDEN ÇOK DAHA FAZLASIDIR''

 

Ordu Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş 2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanması nedeniyle "Yarıyıl Mesajı" yayınladı. Müdür Baş mesajında şu ifadelere yer verdi:”2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Okul bir aile gibidir. Dönem boyunca yaşanan olumlu ve olumsuz olayları birlikte yaşayıp ortak bir tarih, ortak bir kültür oluşturdunuz. Bu ortak tarih bir sonraki adımlarınız için kestirimlerde bulunmanıza vesile olsun. Haydi, şimdi bir ara vererek, "Duydum, gördüm, yaptım" ve "Daha iyi ne yapabilirim" ilkesiyle hareket edin.

Yarıyıl tatiline giriyorsunuz. Sizden ricam; tatilinizde içinize bakmanız, ruhunuzun söylediklerini dinlemeniz. Kendinizi üç yıl, beş yıl... Sonra nerede görmek istiyorsunuz? Bu soruya cevap ararken yaşama bütüncül bakın lütfen. Rol model seçtiğiniz insanlar hakkında okuyun, yapmak istedikleriniz hakkında okuyun, dünya ve yaşam üzerine okuyun... Doğaya çıkın, dalgaların sesini dinleyin, sokak hayvanları için evler yapın, bir hayvanı okşayın, sevdiklerinizle vakit geçirin, şarkılar dinleyip dans edin, şiir okuyun, güzel bir resme bakın, sevgiye dokunun değerlilerim.

Bu tatilde yaşamın tüm güzelliklerinden faydalanın. Tatiliniz yüreğinize iyi gelsin...

Tatil sonrasında hepinizi dinlenmiş, yenilemiş, sağlıklı, öğrenmeye istekli bir şekilde görmeyi umuyorum. Bizler öğretmenlerinizle birlikte, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, geleceği inşa ederken bilimden ve fenden faydalanan bir nesil olarak yetişmenize emek vermek üzere sizleri özlemle bekliyor olacağız.

Ellerinde tuttukları karnelerin, sadece çocuğunuzu değil, etraflarındaki büyükleri de yansıttığını ve ödüllerinizin de eleştirilerinizin de çocuklarınızın kişilik gelişiminde olumu, olumsuz pek çok etkisi olduğunu unutmayın. Bugün onların bizim için en değerli varlıklar olduklarını onlara hissettirmeniz, çok önemli. Bu duygularınızı dile getirmek hususunda cömert davranacağınıza inanıyorum.

''Her öğrenci bir sınav kâğıdından, işaretlediği bir optik formdan, sınav sonucundan, en nihayetinde aldığı karnesinden çok daha fazlasıdır.''

Büyük bir özveriyle, bir dönemi üretken ve başarılı bir performans sergileyerek tamamladınız. Sadece öğreten değil, Öğretmen Akademisi eğitimlerine katılarak aynı zamanda öğrenen ve gelişen bireyler oldunuz. Emekleriniz ve gayretleriniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum.

         2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Döneminde görüşmek üzere, hepinize iyi tatiller diliyorum.

 

Anahtar Kelimeler : ''HER, ÖĞRENCİ, KARNESİNDEN, ÇOK, DAHA, FAZLASIDIR''

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız