HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ocak 2020 Pazar Saat: 14:37

Aksa Doğalgaz 30 bin km’yi aştı

Türkiye’de 27 il ve 181 ilçede abonelerine doğa dostu, temiz ve ekonomik enerji kaynağı doğal gazı güvenle ulaştıran Aksa Doğalgaz’ın şebeke uzunluğu, 2019 yılında gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla birlikte 30 bin km’yi aştı.
Aksa Doğalgaz 30 bin km’yi aştı

 

Türkiye’de 27 il ve 181 ilçede abonelerine doğa dostu, temiz ve ekonomik enerji kaynağı doğal gazı güvenle ulaştıran Aksa Doğalgaz’ın şebeke uzunluğu, 2019 yılında gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla birlikte 30 bin km’yi aştı. Türkiye’nin en büyük doğal gaz dağıtım şebekesini inşa eden ve güvenle işleten Aksa Doğalgaz, 2021 yılında şebeke uzunluğunu 42 bin km’ye ulaştırarak, dünyanın etrafında bir tam tur atabilecek uzunlukta şebeke ağına ulaşmış olacak.

 

Türkiye’nin dört bir yanında 27 il, 181 ilçe ve beldede kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerini 2002 yılından bu yana sürdüren Aksa Doğalgaz, toplam doğal gaz şebekesi uzunluğunu 30 bin km’ye ulaştırdı. Türkiye’nin en geniş coğrafyaya hizmet veren doğal gaz dağıtım şirketi konumunda bulunan Aksa Doğalgaz, Türkiye genelinde 3,2 milyonu aşan abonesine çevreci, konforlu ve ekonomik enerji kaynağı doğal gaz ulaştırıyor.

 

2019 Yılında 540 Milyon TL Yatırım

Türkiye genelinde 30 bin km şebeke uzunluğuna ulaşılmasıyla ilgili görüş bildiren Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Arslan, “Türkiye’nin en geniş coğrafi alana hizmet veren doğal gaz dağıtım şirketi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. 30 bin km’lik şebeke uzunluğuna ulaştık ve bu Türkiye’nin çevre uzunluğunun üç katına denk geliyor. Ekonominin görece durağan olduğu dönemlerde dahi lisans alanımız dahilinde yatırım yapmaya devam ediyor; daha fazla insanımızın doğal gazla buluşması için ara vermeden çalışıyoruz. Türkiye’nin en çok yatırım yapan özel doğal gaz dağıtım şirketi olarak, sadece 2019 yılında yaptığımız 540 milyon TL yatırımla, toplam yatırım miktarımızı 5 milyar TL seviyesine taşıdık. Her yıl dağıtım bölgelerimizdeki daha fazla ilçeyi ve binlerce vatandaşımızı doğal gazla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

Türkiye’nin ulaştığı toplam doğal gaz şebeke uzunluğunun yüzde 20’sini oluşturan Aksa Doğalgaz, Türkiye genelindeki yatırımlarına emin ve güçlü adımlarla devam ediyor. Faaliyet gösterdiği bölgelerde, genişleme çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aksa Doğalgaz, 2021 yıl sonuna kadar şebeke uzunluğunu 42 bin km’ye, abone sayısını 4 milyona ve dağıttığı doğal gaz miktarını 10 milyar metreküpe ulaştırarak 1,1 milyar TL Favök’e ulaşmayı öngörüyor. Böylece dünyanın etrafında bir tam tur atabilecek uzunlukta şebeke ağına ulaşacak olan Aksa Doğalgaz, önümüzdeki dönemlerdeki yatırımlarıyla lisans sahibi olduğu bölgelerde herkesi doğal gaz konforuyla tanıştırmayı amaçlıyor.

 

Anahtar Kelimeler : Aksa, Doğalgaz, 30, bin, km’yi, aştı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız