HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ocak 2020 Pazartesi Saat: 10:36

"BÜTÜN ENGELLERİ AŞACAĞIZ “

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yle birlikte vizyonunu “Yüz Güldüren Belediye” sloganıyla oluşturan Gülyalı belediyesi, vatandaşın hizmete erişim noktasında yeni uygulamaları başarılı bir şekilde hayata geçiriyor. Başkan Te
"BÜTÜN ENGELLERİ AŞACAĞIZ “

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yle birlikte vizyonunu “Yüz Güldüren Belediye” sloganıyla oluşturan Gülyalı belediyesi, vatandaşın hizmete erişim noktasında yeni uygulamaları başarılı bir şekilde hayata geçiriyor. Başkan Tepe’nin talimatıyla iletişim konusunda teknolojik gelişmeleri yakından takip eden belediyemiz, vatandaşın belediyeye erişim noktasında işini kolaylaştıracak medya araçlarını etkin bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

Facebook, Instagram, Whatsapp ve Twitter gibi yoğunlukla kullanılan sosyal medya uygulamalarında belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar anlık olarak kamuoyuyla paylaşılıyor. Bunun yanı sıra vatandaşın da istek, talep ve önerilerini bu uygulamalar aracılığıyla belediyemizle paylaştığı durumlarda talepler ilgili birimlere yönlendiriliyor. Taleplerle ilgili gelişme yaşandıkça vatandaşlara bilgi aktarılıyor ve birçok sorun çözüme kavuşuyor. Yağışlı havalarda evlerinin önünde su biriktiği için bu durumu Facebook aracılığıyla belediyemizle paylaşan vatandaşımızla ilgili örnek bir süreç yaşandı. Vatandaşımızdan gelen şikayeti Fen İşleri Müdürlüğü ile paylaşan Basın Birimi, süreci takip ederek sonuca ulaştı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmayı gerçekleştirdikten sonra Facebook aracılığıyla teşekkür eden vatandaşımıza yanıt bizzat Başkanı Ulaş Tepe tarafından verildi: “Sevgili Muhammet; Ben Ulaş Başkan. Görüntüleri gönderdiğinde ilgili personellerimizi yönlendirdik. Havaların düzelmesiyle birlikte çalışmalar gerçekleştirilmiş. Evinizin önü yol seviyesinin altında kaldığı için birikme meydana geliyordu. Evin önünü malzemeyle besledik, yol seviyesine çıkardık ve etrafını düzenledik. Biz hiçbir vatandaşımızın mağduriyetini istemeyiz. Sırasıyla bütün engelleri aşacağız. Sadece biraz sabır ve destek istiyoruz. Avni abiye selamlar.”

Anahtar Kelimeler : "BÜTÜN, ENGELLERİ, AŞACAĞIZ,

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız