HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ocak 2020 Perşembe Saat: 10:01

“KENDİNE GEL, GELMEZSEN GETİRİRLER”

Demokratik Sol Parti (DSP) Kurucu ve Onursal Genel Başkanı merhum Rahşan Ecevit’in vefatının ardından sosyal medya hesabında, “Ateşi Bol Olsun” sözleriyle paylaşımda bulunan Korgan İlçesi Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’a, DSP Ordu İ
“KENDİNE GEL, GELMEZSEN GETİRİRLER”

Demokratik Sol Parti (DSP) Kurucu ve Onursal Genel Başkanı merhum Rahşan Ecevit’in vefatının ardından sosyal medya hesabında, “Ateşi Bol Olsun” sözleriyle paylaşımda bulunan Korgan İlçesi Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’a, DSP Ordu İl Başkanı Kezban Sönmez’den çok sert tepki geldi.

 DSP Ordu İl Başkanı Kezban Sönmez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın, Ecevitler hakkında konuşması için önce kendisinin hırsızlığı ve yolsuzluğu bırakması gerektiğini söyledi.

Başkan Sönmez, halk arasında ki, insanların günahlarından arınmaları için kırklanma tabirini Kiraz’a tavsiye ederek, Korgan Belediyesinde iddiasına göre yapılan usulsüz işlerin de hesabını sordu.

Sönmez, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ordumuzun Korgan İlçesi AKP’li Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Onursal Rahmetli Genel Başkanımız ve partimizin kurucusu Rahmetli Rahşan Ecevit’e vefatının ardından sosyal medya hesabından, “Ateşi Bol Olsun” ithamında bulunmuştur.

Sayın Kiraz, siz Ecevitler hakkında bir kelime konuşmanız için önce kafanızdan 40 tas su dökmeniz gerekir. Yaptığın pisliklerden arınman için bir silkelen kendine gel, gelmezsen getirirler. Cehennemde ateş yoktur. Senin gibi kaçak binalardan aldığı bağışları yiyen, hakkında açılan yolsuzluk davalarından Fen İşlerinde çalışan bayanı önce süren sonra belediyeye çaycı olarak işe alan, yaptığın bütün yasa dışı ve haksız kazanç elde edenleri cehenneme götürüyorlar.

Sen bu yolsuzlukları yaparken diğer tarafı hiç düşünmedin mi? Demokratik Sol Partim adına tüm DSP’li arkadaşlarımdan özür dileyeceksin. Devletin bir lirasını yemeyen ve mirasını sessiz bir şekilde bağış yapan bu dürüst ve naif sayın kurucumuz Rahşan Ecevit hakkında böyle bir kelime konuşman için önce hırsızlığı ve yolsuzluğu bırakacaksın. Bil ki özür dilesen dahi ben senin özrünü kabul etmeyeceğim. Ama yüce Türk Milleti ve ulusumuz seni affeder mi? Bilmiyorum.”

Anahtar Kelimeler : “KENDİNE, GEL, GELMEZSEN, GETİRİRLER”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız