HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ocak 2020 Cuma Saat: 09:44

“SU TAŞKINLARININ ÖNÜNE GEÇİYORUZ”

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun yağmurlarda su baskınlarının yaşanmasının önüne geçmek için Fatsa Cumhuriyet Meydanı ve Yayalaştırma bölgesinde, Sakarya Mahallesi İnönü Caddesinde yağmur suyu ızgaraları ya
“SU TAŞKINLARININ ÖNÜNE GEÇİYORUZ”

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun yağmurlarda su baskınlarının yaşanmasının önüne geçmek için Fatsa Cumhuriyet Meydanı ve Yayalaştırma bölgesinde, Sakarya Mahallesi İnönü Caddesi'nde yağmur suyu ızgaraları yapımı ve hat temizlikleri devam etmektedir. Yapılan bu çalışma ile yoğun yağmurdan kaynaklanan su taşkınlarında özellikle meydan bölgesindeki esnafların ve vatandaşların mağduriyetlerini giderilmiş olacak.

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı ekipleri son 10 gün içerisinde 60 adet ızgarada temizlik, 4 farklı noktada 40 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı boy ızgara yapımı gerçekleştirildi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yoğun yağmurlarda esnafların mağdur olmaması için ekiplerin seferber olduğunu belirterek, “Göreve geldiğimizde yoğun yağmurlarda olası su baskınlarına karşı esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidereceğimize dair söz vermiştik. Şimdi bu su taşkınlarının önüne geçme anlamında yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Bizler yağmur suyu ızgaraları yapımı ve hat temizlikleri gibi çalışmaları yaparken esnaflarımız da kendi imkânlarınca iş yerlerine su girmemesi için önlemler almalıdır.” dedi.

Anahtar Kelimeler : “SU, TAŞKINLARININ, ÖNÜNE, GEÇİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız