HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ocak 2020 Salı Saat: 07:52

CEREN’İN HAYALLERİNİ YAŞATACAKLAR

Ordu’da geçtiğimiz 2019 yılında, öldürülen Ceren Özdemirin anısına kurulan ve yalnız değilsin sloganıyla yola çıkan United (Birleşik) Türkiye Derneği, Ordu’daki üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi. Ceren’in anısını yaşatmak
CEREN’İN HAYALLERİNİ YAŞATACAKLAR

Ordu’da geçtiğimiz 2019 yılında, öldürülen Ceren Özdemir'in anısına kurulan ve "yalnız değilsin" sloganıyla yola çıkan United (Birleşik) Türkiye Derneği, Ordu’daki üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Ceren’in anısını yaşatmak adına yaptıkları çağrı, Türkiye’nin 60 ilinde ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nde yankı bulan gençler; toplantılarında toplumda cinsiyet eşitliğinin arttırılması ve bireye yönelik şiddetin önlenmesi, hayvan haklarının geliştirilmesi ve doğanın korunmasına yönelik fikirlerini tartıştılar.

Dernek faaliyetlerinin yanı sıra, mobil uygulama aracılığıyla “güvenli bölgeler” oluşturarak, olası şiddet girişimini engellemeyi hedefleyen gençler; mobil uygulamanın hayata geçirilmesi için gerekli fonlama projelerini de masaya sundu.

“Toplumda bireye olduğu kadar, hayvan dostlarımıza ve doğaya karşı da sorumluluğumuz var” diyen gönüllüler ayrıca “barınak değerlendirme platformu” gibi yeni uygulamalar geliştireceklerinin de sinyalini verdi. Kamu vicdanının önemini vurgulayan ve her fırsatta toplumun okuyarak, düşünerek gelişebileceğinin altını çizen genç gönüllüler, bu hedef doğrultusunda bir de dergi çıkarmak istediklerini; dergi gelirlerinin ise gelecekte arkadaşları Ceren’in hayallerini yaşatmak adına kullanacaklarını da ifade ettiler.

Anahtar Kelimeler : CEREN’İN, HAYALLERİNİ, YAŞATACAKLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız