HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Şubat 2020 Pazartesi Saat: 11:03

TRAFİK KAZALARINDA DÜŞÜŞ VAR

Ordu’da İl Jandarma Sorumluluk Bölgesinde, 2019 yılında yapılan denetimler sonucunda; ölümlü trafik kazalarında %9 ve yaralanmalı trafik kazalarında ise %5 azalış meydana geldiği belirtildi.  Trafik kazaları sonucu meydana gelen ölü
TRAFİK KAZALARINDA DÜŞÜŞ VAR

Ordu’da İl Jandarma Sorumluluk Bölgesinde, 2019 yılında yapılan denetimler sonucunda; ölümlü trafik kazalarında %9 ve yaralanmalı trafik kazalarında ise %5 azalış meydana geldiği belirtildi. 

Trafik kazaları sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaları en aza indirmek, sürücüleri emniyet kemeri kullanmaya yöneltmek amacıyla; Jandarma Trafik Timi ile "Emniyet Kemeri Kullanımına Yönelik"  özel denetim faaliyeti icra edildi.

Ordu İli Uluslararası Devlet Karayolu (D-010-17 ve D-010-18) ile bağlantılı güneyde kalan ilçelere ait Altınordu-Ulubey, Altınordu-Kabadüz, Gürgentepe-Ulubey, Fatsa-Kumru, Fatsa-Çatalpınar, Perşembe-Fatsa, Ünye-Akkuş ve Mesudiye-Gölköy karayollarında yapılan denetimler sonucunda 453 araç kontrol edildi. 

Bu kapsamda; 36 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan, 3 araç sürücüsüne seyir halinde iken cep telefonu ile konuşmaktan, 1 araç sürücüsüne muayenesi yapılmamış bir araçla trafiğe çıkmaktan olmak üzere toplam 40 araç sürücüsüne yasal işlem yapıldı ve 1 araçta trafikten men edildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada ise vatandaşların karayolunda güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla denetim faaliyetlerine devam edileceği ifade edildi.  

Anahtar Kelimeler : TRAFİK, KAZALARINDA, DÜŞÜŞ, VAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız