HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Şubat 2020 Pazartesi Saat: 07:45

VATANDAŞLAR ARGAN YAYLASINA AKIN ETTİ

Ordu Büyükşehir ve Akkuş Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Argan kar festivali çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Argan yaylası şenlik alanında gerçekleşen Kar Festivali renkli görüntü
VATANDAŞLAR ARGAN YAYLASINA AKIN ETTİ

Ordu Büyükşehir ve Akkuş Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Argan kar festivali çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Argan yaylası şenlik alanında gerçekleşen Kar Festivali renkli görüntülere sahne olurken, genç ve yaşlı her kesimden katılan insanlar karın tadını doyasıya çıkarttı.

İlçenin 1650 rakımlı Argan yaylasında bölgeden gelen vatandaşlar kızaklarla temiz havanın ve muhteşem doğanın keyfini sürüyor.

Ordu'da doğa turizmi anlamında önemli noktalardan bir tanesi olan Akkuş Argan yaylası doğa severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

"Argan Yaylasını Bir Cazibe Merkezi Haline Getireceğiz"

Argan yaylasının Ordu turizminde önemli bir yer olduğuna dikkatleri çeken Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: "Ordumuzun güzide ilçelerinden Akkuşumuzun 1650 rakımlı Argan yaylasındayız. Her hafta sonu büyükşehir belediyemizle birlikte organize ettiğimiz, Akkuş Argan yaylası kar etkiliğimiz bu hafta da yoğun bir katılımla devam ediyor. Yaylamıza özellikle çevre ilçelerden ciddi bir katılımın olduğunu gözlemlemekteyiz. 1650 rakımlı Argan yaylamız Akkuşumuzun en yüksek noktası olmakla birlikte, Ordumuzun yapılaşmamış ender yaylalarından da bir tanesidir.

Burayı turizm merkezi ilan ettirdik, imar planlarını onaylattık. Önümüzdeki süreçte Argan yaylamızı daha geniş çaplı etkinliklerle turizme kazandıracağız. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler beye de çok teşekkür ediyoruz. Ordu Büyükşehir ve Akkuş Belediyesi olarak bizde burada insanlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda yaz ve kış turizmini canlandıracağız. Hem ilçenin tanıtımı, hem yaylanın tanıtımı hem de insanların hoş vakit geçireceği bir alan, bir cazibe merkezi haline getiriceğiz." dedi.  

Kış turizmini Ordu'da canlandırmak adına Akkuş Argan yaylasında Kar Festivali her hafta sonu Pazar günleri gerçekleştiriliyor.

Anahtar Kelimeler : VATANDAŞLAR, ARGAN, YAYLASINA, AKIN, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız