HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Şubat 2020 Pazartesi Saat: 07:57

EMEKLİ POLİSLER, TACİZCİYİ YAKALADI

Ordu şehir içi dolmuş hatlarında seyahat eden bir bayana, Ünye ceza evinden izinli çıktığı ve aynı suçtan sabıkalı Ahmet Ç. isimli şahsın bir bayanı taciz etmesi ve bayanın yardım istemesi sonucunda dolmuş bekleyen emekli polisler Kem
EMEKLİ POLİSLER, TACİZCİYİ YAKALADI

Ordu şehir içi dolmuş hatlarında seyahat eden bir bayana, Ünye ceza evinden izinli çıktığı ve aynı suçtan sabıkalı Ahmet Ç. isimli şahsın bir bayanı taciz etmesi ve bayanın yardım istemesi sonucunda dolmuş bekleyen emekli polisler Kemal E. Fatih B. Tuncay Y. tacizciyi dolmuştan inip kaçmak üzereyken kıskıvrak yakalayıp resmi polislere teslim ettiler.
Olayla alakalı açıklama yapan KYÇ Ordu Emekli polis derneği başkanı Ahmet Demir “Bizim sadece ismimizin önünde emekli yazısı var. Biz polis olarak yaşadık polis olarak öleceğiz. Daima halkın yanındayız. Suçluya ve suç unsurlarına karşı koyma yetkimiz polis salahiyet ve kanunlarına göre resmi polis gelene kadar alıkoyma ve muhafaza etme yetkimiz devam etmektedir.

Emekli polisler toplumda her daim sivil görev yapan suç ve suçluyu anında yetkilere bildiren, kamu yararına çalışan vatan sevdalısı görünmez bir kuvvettir. Bu olayda suçluyu yakalayan ve aynı suçtan sabıkası olan şahsın yakalanmasında emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ederim ve son nefesimize kadar vatanımızın hizmetindeyiz” dedi.

Anahtar Kelimeler : EMEKLİ, POLİSLER, TACİZCİYİ, YAKALADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız