HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Şubat 2020 Salı Saat: 09:11

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdu
UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 7 adet ecstasy hap ele geçirirken, şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

Yine şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada üç şahsın üzerinde 5 adet ecstasy hap ele geçirildi. Şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.

ARANAN 53 KİŞİ YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı operasyonlarda değişik suçlardan aranan 53 şahıs yakalanırken, 11’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 HAFTADA 19 KAZA OLDU

Ordu’da Polis Sorumluluk Bölgesinde 10.02.2020 ile 16.02.2020 tarihleri arasında; 19 yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda ise 39 kişi yaralandı.

         Yapılan trafik denetimlerinde ise 21 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan ceza kesildi. Diğer denetimlerle birlikte toplam 6 bin 059 araç kontrol edilirken, bin 155 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun muhtelif maddelerinden işlem yapıldı. Yapılan denetimlerde 57 araç trafikte men edilirken, 21 araç sürücüsünün sürücü belgesine el konuldu.

                Bu arada vatandaşların huzur ve güvenliği ile trafik kazalarını azaltmaya yönelik kontrol ve denetimlerin kararlılıkla devam edeceği de verilen bilgiler arasında yer aldı.

 

Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCUYA, GEÇİT, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız