HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Şubat 2020 Çarşamba Saat: 10:08

BAŞ, ORDU ÜNİVERSİTESİ'NDE İSTİŞARELERDE BULUNDU

   Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ordu Üniversitesi arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında; Müdürlüğün gerçekleştirdiği çalışmalarda destek olan akademisyenlerin ziyar
BAŞ, ORDU ÜNİVERSİTESİ'NDE İSTİŞARELERDE BULUNDU

 

 Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ordu Üniversitesi arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında; Müdürlüğün gerçekleştirdiği çalışmalarda destek olan akademisyenlerin ziyaretlerine başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesi ve Araştırma Geliştirme (AR-GE) ekibinden sorumlu Şube Müdürü Mustafa Öztürk ile birlikte Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenlerini ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Ordu Üniversitesi Eğitim Bilimleri ve Öğretim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Sanem Tabak ile Türk Halk Bilimi Bölümü Dr. Emine Çakır'ı ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş ve Şube Müdürü Mustafa Öztürk İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ordu Üniversitesi arasındaki işbirliği protokolü kapsamında ortak yürütülecek projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ordu Üniversitesi Akademisyenlerinden olan Eğitim Bilimleri ve Öğretim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Sanem Tabak ile Türk Halk Bilimi Bölümü Dr. Emine Çakır'ı ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, "Müdürlüğümüzün yürüttüğü projelerde bizlerle her türlü iş birliğini sağlayarak eğitim ve öğretim kültürü, milli değerlerle şahsiyetimizi geliştirmek adına yaptığımız çalışmalara gönülden destek veren, araştırma yöntem ve teknikleri gibi konularda eğitimlerde bizlerden desteğini esirgemeyen; yeni yaklaşımlar konusundaki eğitimler için yaptığımız çalışmalara gönülden destek veren ve "Eğitim Kenti Ordu" adına yaptığımız eğitimlerdeki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diyerek, ziyaretin anısına hediye takdiminde bulundu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız