HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Şubat 2020 Perşembe Saat: 09:27

“HEM HİZMET EDİYOR HEM DE TASARRUF SAĞLIYORUZ”

   Yarını güvence altına almak amacıyla tasarruf yapılır. Tasarruf etmenin önemi, bireysel anlamda yapılan maddi tasarrufun yanı sıra çok daha farklı konularda da ortaya çıkmaktadır. Dünyada birçok kaynak sınırlıdır. Sınırlı ol
“HEM HİZMET EDİYOR HEM DE TASARRUF SAĞLIYORUZ”

 

 Yarını güvence altına almak amacıyla tasarruf yapılır. Tasarruf etmenin önemi, bireysel anlamda yapılan maddi tasarrufun yanı sıra çok daha farklı konularda da ortaya çıkmaktadır. Dünyada birçok kaynak sınırlıdır. Sınırlı olan bu kaynakların israf edilmemesi gerekir.  Tasarrufun ülke ekonomisine katkısı da çok büyüktür. Enerji kaynaklarının boşa harcanmaması enerji ihtiyacını azaltır ve buna paralel olarak da ülkenin dışa bağımlılığı azalır.

  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar uyguladıkları tasarruf tedbirleri sayesinde doğalgazda yüzde 35’in üzerinde tasarruf sağlayacaklarını belirtti.

  Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar belediyeye ait bir çok işletmede hayata geçirdikleri tasarruf tedbirlerini sosyal tesislerde de uygulamaya koyduklarını belirterek, “Enerji tasarrufu konusunda sürdürülen çalışmaların ve politikaların etkin şekilde topluma yansıması için yapılan yeniliklerin doğru ve yerinde olması gerekiyor. Doğal enerji kaynakları bu düzlemde en büyük önemi taşıyan alan olarak karşımıza çıkıyor. Üreterek hem hizmet ediyor hem de tasarruf sağlıyoruz. Bu bizler için çok özel ve önemli bir anlayış.

  Vatandaşlarımıza hizmeti önceleyen çalışmalarımıza her geçen gün yeni birisini ekliyoruz.  Tesisimizde doğal gaz kullanımına kavuşturarak ciddi bir tasarruf sağlamış olduk. LNG dediğimiz sıvılaştırılmış doğal gaz kullanılıyorduk, doğalgaz bağlanmasından sonra bu doğalgaz faturamızı 25 bin TL ye düşürmeyi planlıyoruz. Yüzde 35’in üzerinde bir tasarruf sağlayacağız sistem kendisini 2-3 yılda amorti etmiş olacak.

  Senelik ödediğimiz 500.000 TL’ye yakın doğalgaz giderimizi 300.000 TL civarına çekmeyi hedefliyoruz. Buradan saylayacak olduğumuz tasarrufun hizmete dönüşmesini de ayrıca planlıyoruz ve onu da hayata geçireceğiz.” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : “HEM, HİZMET, EDİYOR, HEM, DE, TASARRUF, SAĞLIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız