HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Mart 2020 Pazartesi Saat: 08:10

GÜLYALI BELEDİYESİ 48 YAŞINDA

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı Belediyesinin 48. Yıl dönümünde vefat eden geçmiş dönem belediye başkanlarını, beraberinde ki meclis üyeleri ile birlikte kabirlerinde ziyaret etti. Kabir ziyaretinin ardından açıklama yapa
GÜLYALI BELEDİYESİ 48 YAŞINDA

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı Belediyesinin 48. Yıl dönümünde vefat eden geçmiş dönem belediye başkanlarını, beraberinde ki meclis üyeleri ile birlikte kabirlerinde ziyaret etti.

Kabir ziyaretinin ardından açıklama yapan Başkan Tepe; “Bugün 29 Şubat, belediyemizin kuruluşunun 48. yıldönümü. Bu vesileyle vefat eden geçmiş dönem belediye başkanlarımızın kabirlerini Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte ziyaret ederek dua ettik. Vefat eden başkanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Belediye hizmet binasında da tebrik ve kutlamaları kabul eden Tepe; “Dün belediyemizin kuruluşunun 48. yıldönümüydü... Belediye tarihinde bir ilke imza atarak ilk kez bir etkinlik düzenledik. Gündüz, vefat eden başkanlarımızın kabirlerini ziyaret ettik. Akşam ise yaşayan başkanlarımız ve vefat edenlerin yakınlarıyla vefa yemeğinde bir araya geldik.

Bugün başkanlığını yaptığım ilçemin belediye başkanlarının fotoğraflarını paylaşmak istiyoruz. Bu fotoğraflar da oldukça yıpranmış bir vaziyetteydi. Belediyemize yakışır kurumsal bir çalışmayla layık olduğu biçimde belediyemizde bir köşe oluşturduk. İşte 48 yaşındaki belediyemizin geçmiş dönem belediye başkanları! Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

Biz her zaman geçmişimize sahip çıkacağız ve değerlerimizi unutmayacağız diyen Başkan Tepe; “Geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapan kıymetli büyüklerim ve vefat eden başkanlarımızın yakınlarıyla belediyemizin kuruluşunun 48. yılı münasebetiyle bir araya gelerek plaket takdiminde bulundum.

Gülyalı Belediyesi 48 yıldır hizmet veriyor. Gülyalı’nın sokaklarında, caddelerinde geçmiş dönemlerde bu kutsal görevi yürüten belediye başkanlarımızın emekleri var. Biz, kocaman bir aileyiz. Birlikteliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle ebediyete intikal eden başkanlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum ve yaşayanlara da aileleriyle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum. Katılım sağlayan herkese çok çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU)

 

Anahtar Kelimeler : GÜLYALI, BELEDİYESİ, 48, YAŞINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız